Návrh občanského zákoníku zvýhodňuje homosexuální páry

Ministerstvo spravedlnosti předložilo návrh nového občanského zákoníku.

Tento návrh ,kromě řady užitečných návrhů a doplnění,obsahuje novou úpravu postavení manželství a rodiny.Zcela v rozporu s tradičním pojetím manželského svazku,nastoluje stejnou váhu mezi vztahem heterosexuálním a vztahem homosexuálním.Jde tak daleko,že tradiční rodinu přímo srovnává s registrovaným partnerstvím osob stejného pohlaví.Mocná lobystická skupina gayů a lesbiček,tak prosadila další rozšíření svých práv a dochází tak k extenzi původního zákona o reg.partnerství.

Návrh vůbec nebere v úvahu,že rodina je soužití osob nestejného pohlaví za účelem zplození a řádné výchovy dětí.Rodina ,v tomto pojetí,je základním stavebním kamenem společnosti,bazální jednotkou na jejíž základě ,je tvořeno uspořádání společenských vztahů.Návrhem dochází k pokřivení tradičních vzorců uspořádání společnosti a je nepřiměřeně privilegována jedna zájmová skupina.

Celá problematika,tak je v návrhu uchopena,je v rozporu s konzervativní ideologií a praxí.Je to velmi liberální návrh,který je nedopracovaný a velmi škodlivý.Jeho aplikací nastane stav,kdy gayové budou mít stejná práva,např.v sociální oblasti.Dokážu si představit,že systém bude, touto minoritou, permanentně zneužíván a důsledkem bude růst mandatorních výdajů.

Privilegované postavení gayů nemá žádnou právní váhu,jedná se o zájmovou skupinu,která zneužívá instrumenty státní moci k posílení svých nepatřičných požadavků.

Pokud společnost ustoupí v této věci,pak dalším krokem jsou adopace dětí homosexuály.Je nutno ochránit tradiční rodinu a výchovu dětí.Děti z homosexuálních rodin ,by byly vystaveny posměchu a byly by psyschicky deprimovány a vylučovány ze společnosti.

Jsem přesvědčen,že gay a lesbickým párům stačí stávající zákon o reg.partnerství.Jakákoliv extenze ,v této oblasti,je nepřijatelná a pro konzervativce nemožná.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Autor: Jan Mlčoch | pondělí 22.9.2008 17:01 | karma článku: 20,43 | přečteno: 1329x