Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I88n73k55a 89M58a35n67k74a

9. 1. 2015 16:05

Nomen omen. Neměl byste raději mlčet, pane Mlčochu? A to není útok na svobodu slova, jen doporučení.

1 0
možnosti
BH

Do katedrály , kde na podporu islámu - to se jinak nazvat nedá zhasli  NEMOHU VSTOUPIT  i jako věřící. Zhasnutí světla , jak symbolické !!

0 0
možnosti
BH

vy jste také typické multikulti sluníčko !!

1 0
možnosti
IM

I29n59k52a 84M34a81n87k51a

8. 1. 2015 18:52

Autore, píšete stokrát omleté lži o přínosu islámu v historii. Jsou to lži, výmysly a báchorky pro malé děti, včetně Aladinovy lampy. Není pravda, co píšete a bylo již několikráte (asi tisíckrát) vyvráceno. Ale i kdyby to byla pravda, opakuji, že není, nás všechny normální slušné lidi nezajímá. Nás zajímá, jak se islám projevuje teď a tady, v našich každodenních životech. Co se děje teď a co se bude dít za pár měsíců a za pár let. Jste nebezpečný člověk.,

5 0
možnosti
Foto

Z Vašeho omylu, že islám přinesl nějaké medicínské a vědecké poznatky, plyne i ostatní. Zapomněl jste, že islám vznikl kolem r. 600 n.l., v době, když už ostatní kultury měly shromážděné hlavní poznatky o světě a přírodě. A na spoustu věcí se také zapomnělo, protože se nedochovaly zápisy. Např. starověká Čína - co všechno se odtud dostalo do Evropy.

Naopak, islám rozvoj vědy brzdil, např. už jen tím, že zakazuje zobrazovat živé tvory - včetně rostlin (takže umělci směli tvořit jen arabesky).

Vědecký a technický pokrok v Evropě si také vynutil pokrok společenský - a mezi jiným zařazení žen jako rovnoprávných. Což je jeden z největších (a zásadních) rozdílů mezi evropskou civilizací a islámem.

7 0
možnosti

"...hrůzný čin, který nesnese jinou reakci, než hluboké a důrazné odsouzení." Jo to už je naučí.

1 0
možnosti
VPS

Ako to, že ešte nikto neprišiel s tým, že za parížsku tragédiu môže Putin?

Veď zabitý šéfredaktor bol podporovateľom francúzskej komunistickej strany, ako sme sa mohli dnes dočítať v tlači. Alebo že by to bolo inak?

Experti píšu, že útok bol veľmi dobre pripravený, nacvičený a prevedený. Má všetky známky vysokej profesionality.

A potom sa dozvieme, že tí profesionáli si zabudli v aute občianku. Nezdá sa Vám to čudné?

Keď ide u nás Dežo s bratom kradnúť železo alebo na jeseň Araňa na roľu zemiaky, tiež si berú občianku? Čo myslíte?

Mne to pripadá veľmi podobné s prepadnutím gliwickej vysielačky v nemeckom Sliezsku "poľskými" vojakmi v roku 1939.

1 0
možnosti
BH

Že Rusáci podporují slimáckou verbež se celkem ví , ale moc se o tom nemluví. Rovněž rádi podporujou sluníčka. Odvádějí pozornost od jejich sv..áren.

0 0
možnosti
VC

Jste si jist ze medicina byla Islamska ? Ja bych rekl spise perska a arabska. Islam vedu spise brzdil.

"The Iranian science was interrupted by the Arab invasion (630 A.D.). Many schools, universities, and libraries were destroyed, books burned, and scholars killed. Nevertheless, the science of Persia resurfaced during the Islamic period. To save the books from Arab carnage, many Pahlavi scripts were translated into the Arabic, and Iran produced physicians and scientists such as Abū ʿAlī al-Ḥusayn ibn ʿAbd Allāh ibn Sīnā and Muhammad ibn Zakariya al-Razi as well as mathematicians such as Kharazmi and Omar Khayyám.[13][14] They collected and systematically expanded the Greek, Indian, and Persian ancient medical heritage and made further discoveries."

2 0
možnosti
JR

J14a78r29a 32R45a73n19k

8. 1. 2015 19:08

Tak byli to predevsim Indove dlouho BC

0 0
možnosti
MV

59:13Vy naháníte srdcím jejich větší hrůzu než Bůh, a to je proto, že to jsou lidé, kteří nic nechápou.

1 0
možnosti
Foto

Vám bude ještě asi hodně dlouho trvat, než Vám dojde, že možná oni "extremisté,šovinisté a rasisté" mají v ledasčem pravdu...:-/

8 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál