Moje podezření na dohodu Kalousek-Sobotka roste

V těchto dnech mám stále silnější obavu, že pánové Kalousek se Sobotkou spolu pečou dohodu , která bude znamenat rozdělení vlivu v postvolebním období.

 

Vážení přátelé,  jak se kvapíkem blíží volby, tak celkem nepozorovaně dochází ke stále větší symbioze mezi pány Kalouskem a Sobotkou. Tito pánové tiše připravují půdu pro budoucí koalici, a pranic na tom nemůže změnit ani bodrá prohlášení Kalouskova maskota , tedy knížete.

K tomuto závěru mám řadu indicií, shoda obou pánů v odporu k prezidentovi, která je až iracionální, v zásadě totožné záměry v rozpočtové politice, kdo dnes uvěří, že TOP chce snižovat daně,?.

Obě strany také spojuje proevropská politika, ale nikoli v duchu vizí, ale v duchu vlivu na čerpání fondů, kde oba pány podezírám z nejhorších úmyslů.

Kalousek se nutně potřebuje vrátit do vlády a pokračovat v politice uspokojování svých potřeb, v politice ždímání občanů, v politice , která vlastně nemá žádný étos, nýbrž je pouhou technokracií moci.

Sobotka se nutně potřebuje dostat k moci, aby se definitivně zajistil do budoucnosti, jemu nejde o podstatu, on není ryzí socialista, on je jen prospěchář s křivou páteří a hroudou másla na hlavě.

Co může zabránit tomuto hrůznému a zhoubnému scénaři?, jedině volba nových stran , které nejsou zatížené skandály, korupcí, protekcionismem .

Jednu takovou volbu mám a nabízím, je to Usvit přímé demokracie Tomio Okamura.

Tomio s Usvitem přichází, nad republikou slunce vychází.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | pondělí 9.9.2013 8:09 | karma článku: 15,95 | přečteno: 990x