Miloši Zemane, pan profesor Halík má titul z Oxfordu. Na tento titul můžete zapomenout!

Tak se zase prostořeký Zeman, obklopen svými stoupenci a ve svém prostředí, rozpovídal o teologovi Halíkovi. Vyjádřil údiv, že pan profesor a držitel řady akademických titulů se vyjádřil jasnými slovy o  jeho charakteru.

Pan profesor Halík je držitelem titulu z Oxfordu, držitelem prestižní ceny v teologické oblasti, která se rovná Nobelově ceně. Pan profesor přednáší na prestižních školách a institutech, kde dělá čest České republice.

Miloš Zeman, toho času břídilský nájemník Pražského hradu, nedosáhl na žádné prestižní ocenění, není zván na žádnou významnou školu či institut.

Zeman rozsévá po republice nenávist, závist a malost. Obklopen svou geniální soldateskou, za frenetického potlesku svých stoupenců, předvádí ty největší spodiny lidského myšlení na světlo Boží.

Zeman, který si zprivatizoval sídlo českých velikánů, kde se konají lukulské hody hradních papalášů, se zmůže na zcela iracionální kritiku.

Zeman nesahá profesorovi Halíkovi ani po kotníky, Zemanovým forem jsou tlačenkové hody, stáje a kulturáky plné světoběžníků, kteří sdílejí se Zemanem závist, zlobu a krystalicky čisté zlo.

Když na svého soupeře intelektuálně nemá, tak se uchyluje k plebejským vulgarismům, které snáší jeho posluchači, zde se lze domnívat, že ani nevědí co je Oxford, či co je teologie. Zemanovce zajímá jen to, jak naplivat špínu na osobnosti, které nehodlají tiše mlčet o praktikách a osobnostním deficitu Miloše Zemana.

S pozdravem

JAN MLČOCH

 

Autor: Jan Mlčoch | neděle 3.7.2016 19:39 | karma článku: 30,28 | přečteno: 1976x