Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Forrrest

14. 9. 2008 21:31
Super, timto bychom meli vyreseno vyrovnani s cirkvemi

- budem se odvolavat na vyroky papeze.

Hehe, za komunismu se jim to kazalo: "odvratili jste se od viry v boha, proto jste nestastni!" Jenze ted mame demokracii, neni co kritizovat - zalezi na kazdem, jak se o sebe postara. A vetsina lidi je spokojena. Nahradni plan cirkve? Zamerit se na ty nejvetsi nuly - ty, kteri se v dnesnim svete nedokazi prosadit, maji minimalni mzdy, tezke prace... Maji UPLNE STEJNOU strategii jako kdysi komousi!!

Za dalsi - nechapu, kde berou tu drzost nam davat nejake rady o shromazdovani penez. Vemte si zpusob jejich obzivy - vymyvaji lidem mozky a pak z nich loudi penize. SAMI NEHNOU ANI PRSTEM! Fakt se o nich mame co ucit.

Co se tyka nedostatku knezi, bude to uz jen horsi a horsi. Napr. z KSCM denne "odstupuje" 16 clenu:) Nemluve o jejich volicich. Moc by me zajimalo, jak je to s Cirkvi - kolik jejich clenu a sympatizantu udela kazdy den bye bye.

No jo no, slusna ziv. uroven lidi nepreje komunismu, pristup k informacim a IQ zase nabozenstvi...;)

0 0
možnosti
PK

dolch

14. 9. 2008 21:46
Re: Super, timto bychom meli vyreseno vyrovnani s cirkvemi

Tak se nám tu zase objevil Forrest. Sláva, už se konečně dozvím, jak to bylo s tím Velkým třeskem. Tak jak to bylo? Třesky plesky?

0 0
možnosti
JR

honzarov

14. 9. 2008 21:04
Mlčoch už prchnul z ODS ke KDU ?

A byla to pozitivní nebo negativní motivace? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

musulman

14. 9. 2008 19:38
No, tak nějak,

mi není jasné, jak si ten odklon od hromadění najetku a moci papež představuje a kdo by jako s tím vzdáváním se majetku a moci měl začít ? Já osobně bych to viděl asi tak, že by světu mohla jít příkladem církev katolická a mohla by sebou strhnout i všechny ostatní církve a stát se příkladnou alturistickou společností, podílející se na obnovení "morálky" tohoto zkaženého světa. No, ale tak nějak to asi nebude, příčina této "výzvy" je asi někde úplně jinde. Teistické ideologie ztrácejí půdu pod nohama a tak je třeba přejít do útoku.

0 0
možnosti
S

Semper2

14. 9. 2008 18:22
Čubrním...

Jen zírám8-o a dávám karmu.

Ovšem, pokud vše, co jste napsal v článku, myslíte vážně, distancujte se od p.Béma. Ten by něměl být ideálním politikem Vašich představ.

0 0
možnosti
MS

Miminobijec

14. 9. 2008 17:56
Oprava

Nejde, nikoli nejne:-)

0 0
možnosti
MS

Miminobijec

14. 9. 2008 17:50
Pokrytectví

Pane autore, o sobě jste uvedl, že nesnášíte pokrytectví. Co je potom přístup vysokého katolického kléru ke zneužívání dětí, především chlapců? Nebo si myslíte, že stačí omluva, když už to nejne dále ututlávat?

0 0
možnosti
L

lesicatko

14. 9. 2008 16:33
K čomu vlastne vyzýva pápež ?

Paradox vyzývať na obrat od vzývania zlatého teľata konzumu práve pápežom , ak súčasne tvrdí, že spoločnosť založená na súkromnom vlastníctve je najprirodzenejšia forma spoločnosti a de facto tak legitimizuje súčasný kapitalizmus.

Navyše tu máme Ježišov výrok - chudobných tu budete mať stále.

Žeby bol aj on pesimista ???

0 0
možnosti
K

kion1

14. 9. 2008 15:15
Volič Národní strany

Doteď jsem s Vámi nesouhlasil.

Dnes karmaR^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál