Jak zničit zemské škůdce, pány a dámy z ODS a TOP?, prosím nevolit

Jak se tak rozjíždí kampań stranických šíbrů, ala James Bond, či trapné plakáty padlých a modrých ptáků, kladu si otázku, zda v zorném poli , těchto papalášů, jsou staří, nemocní, samoživitelky. Rovnou si odpovím, v žádném případě, neb v zorném poli těchto státních vyžírek , jsou jen prebendy a mamonářství.

Volby jsou za dveřmi, a pánové z TOP se vesele projiždějí tramvají ve velmi dobrém rozmaru, a za naše peníze jsou i pohostinní. Pánové a dámy z ODS se prezentují děsuplnými hesly, které jen demonstrují v jakém hodnotovém , obsahovém a morálním marasmu se ODS nachází.

Prázdná hesla, prázdné a falešné úsměvy maskuji fakt, že ve skutečnosti nemají co nabídnout, že ve skutečnosti jsou jim problémy obyčejných lidí šumák, že jim jde jen o návrat do teplých hnízd, kde budou neproduktivně vysávat prostředky , které nashromáždili občané ze svých daní.

Bezstarostná jízda topácké tramvaje jakoby ignorovala fakta, která hovoří o zradě veškerého programu, o zradě voličů.

Celé skupiny osob jsou ohroženy sociálním vyloučením, a to v důsledku asociálních reforem pana Kalouska.

Kníže povídá do zahraničních novin o našem prezidentovi, že se podílí na převratu k autokracii, což je nesmysl, ale co je podstatné, těmito projevy poškozuje zájmy země, a chová se jak kolaborant.

Tento člověk , který působil jako šéfdiplomat, nehorázně dehonestuje vlastní zemi, a pak z vesela si jezdí tramvají a hraje si na Jamese Bonda, jak trapné, jak ubohé, jak směšné.

Když se naše babičky a dědečkové podívají , co jsou schopni předvádět osoby , výše uvedené,  tak je musí popadnout vztek a znechucení. Jedinou odpovědí těmto arogantním zloduchům,  nevolit  je  zpět do Parlamentu.

TOP 09 a ODS jsou jasnými zemskými škůdci, tedy použijme hlasovací lístky,  jako repelenty proti nim!

S pozdravem

JAN MLČOCH

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | středa 25.9.2013 9:34 | karma článku: 20,59 | přečteno: 602x