Imigrantská hysterie aneb jak vydělat na neinformovanosti a nenávisti k bližnímu.

Média nás zavalují zlopověstnými zprávami o nebezpečí, které se na blahobytné a tučné Evropany valí z Afriky a Sýrie.Celou tragédii zneužívají všehoschopní politici, kteří se přibližují k nenávistné politice, která vzbuzuje hrůzu.

Politici nejhrubšího zrna, osoby všehoschopné, které chtějí nabrat politický kapitál na lidském neštěstí, zfanatizované a dezinformované davy obyvatel, zoufalé lidské bytosti, které tuční Evropané odmítají mezi sebe. Egoismus, demagogie, populismus, xenofobie a projevy fašistického chování.Takový obrázek se ukazuje , v dnešní době, po Evropě.

Složité téma imigrantské krize je zjednodušováno takovým ubohým způsobem, které má pochopit klasický účastník Okamurových akcí, totiž holá hlava s velkohubými křiky, ale s velmi malou kapacitou rozumu a inteligence.O takové kverulanty se pak politici typu Okamura, Le Penová a další opírají.

Cílem není chránit občany před vlnou údajného barbarství, ale získat, vychytrale, politické body, politické pašalíky, a šířit mor nenávisti a zloby.

Lidstvo se není schopné poučit z hrůz minulosti, a pokud včas nezastavíme populisty, jednoduché přiživníky, stoupence zla a rozvratu, pak jsme odsouzeni si zopakovat koncentrační tábory a konečná řešení..

Začne to uprchlíky, pak židovskými spoluobčany, všemi občany tmavé pleti, pak nemocnými a dojdeme k hrůzným koncům.

Proti takovému scénáři Okamurů,Le Penových a dalších neonacistů se musíme postavit čelem.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Autor: Jan Mlčoch | pátek 31.7.2015 8:48 | karma článku: 12,13 | přečteno: 1254x