Hysterická reakce socdem a Kalouska na výrok pana Babiše aneb tonoucí se stébla chytá.

Vytržený výrok z kontextu vyjádření pana Babiše okamžitě zneužili socialisté a neschopná opozice k podlým vyjádřením, že pan Babiš se blíží k náckovství, to výrok lžipremiéra Sobotky. Je to nehorázné použít k politickému boji.

Sobotka podlým a zlomyslným útokem na ministra financí zneužil oběti nacistického teroru, když jimi argumentuje ve vnitropolitickém souboji s hnutím ANO.

Nejprve vytrhl výrok z kontextu, zcela převrátil vyjádření pana ministra financí, aby na konec udělal z ministra nějakého straníka nacismu.

Toto lidsky obludné chování předsedy vlády zarazí ve chvíli, kdy se pan ministr financí omluvil a uvedl věci na pravou míru.

Pan premiér obvinil ministra financí z populismu, ale ministr financí uvedl pouze čistou pravdu o současném stavu na poli sociálních dávek, což je doména socialistické ministryně Marksové.

Nehorázným spojením pak ocejchoval ministra nálepkou příznivce nacismu. Pan ministr řekl pravdu a vyhnul se zneužití obětí nacismu k vlastnímu boji. Naopak Sobotka si vzal oběti teroru jako prostředek vnitropolitického boje, což je opravdu nechutné.

Pan ministr financí šlape mafiím na paty, úspěšně vede státní pokladnu, rostou příjmy a omezují se úniky a legalizace výnosů z trestné činnosti. Tyto operace se nelíbí exponentům, kteří tyto machinace kryjí.

Za účelem dehonestace pana Babiše se použije tragický osud obětí nacistické hrůzovlády, to je Sobotkův, Kalouskův nechutný čin, který je rychle prohlédnut.

Sobotko, socdemáci a jiní, takto lacině body nezískáte, vlak vám ujíždí a stéblo je už velmi, velmi malé.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Autor: Jan Mlčoch | pátek 2.9.2016 19:45 | karma článku: 38,18 | přečteno: 1488x