Hyenismus ve vztahu k panu prezidentovi

V posledních dnech a hodinách jsme svědky zhoršeného zdravotního stavu pana prezidenta. Jsme svědky šokujícího chování některých politiků a médií.

Jsem neskutečně znechucený z některých postojů, komentářů k zdravotnímu stavu presidenta republiky.

Je neobyčejně nelidské dělat z utrpení presidenta republiky mediální šarádu. Je neobyčejně nedůstojné spekulovat o těžkém zdravotním stavu presidenta republiky.

Je skandální pokoušet se celou věc politicky zneužívat, naprosto nechápu kroky některých politiků typu Vystrčil, kteří lační po Zemanově odvolání. Spolu s panem prezidentem Klausem vyjadřuji zděšení a znechucení nad chováním části nové politické elity.

Respektujme lidskou důstojnost pana prezidenta, místo lačnění po senzacích, místo konstruování nehorázných spekulací, dejme prostor lékařům nikoliv hyenismu.

Lépe by nám slušelo se za zdraví presidenta republiky modlit, jak vyzval olomoucký arcibiskup, ne se přiživovat na hyenismu některých médií a některých politiků.

Rodící se vládní garnitura chce zřejmě rychle uzurpovat veškerou moc ve státě, včetně moci prezidentské, a zatím účelem se někteří propůjčují všemu viz svolávání obskurních senátních komisi.

Modleme se za zdraví prezidenta republiky a odmítněme hyenismus některých politiků a médií, chovejme se lidsky, zachovávejme důstojnost člověka.

 

Jan Mlčoch

Autor: Jan Mlčoch | úterý 12.10.2021 5:20 | karma článku: 33,73 | přečteno: 1084x