Hudeček do rady nemohl přímo, tak tam vleze kanálem

Na první pohled vypadá odchod Hudečka z TOP logicky a pro stranu pozitivní krok. Při bližším pohledu však zjistíme, že Hudeček kolem sebe shromáždí podstatnou část zastupitelů TOP, klub se tak rozdrolí a TOP bude zcela odříznuta od pražské vlády. Tímto bezskrupulozním tahem, kdy vzniknou HUDEČKOVCI, se sám Hudeček probije do rady, což nelze vyloučit.

Nevěřím tomu, že Hudeček prostě jen tak ,či ze zásady, opustí stranu, když ještě před několika hodinami byl žádostivý křesla primátora na další léta. Tahem kterým opustí mateřskou formaci a vytvoří vlastní kvazisubjekt, který nemá legitimitu z voleb, tak vyzraje na své oponenty a prostřednictvím ubohého politikaření se může zachránit ve svém pašalíku, respektive může získat pašalík nový.

Když se začalo ukazovat, že šance Hudečka na primátorské repete se neustále snižuje, že přímá cesta není možná, tak se vymyslí tah s navenek poctivou rezignaci. Toto však poškodí původní TOP,která vzešla z voleb a umožní to angažmá Hudečkovi v rámci nikým nevoleného nového klubu v zastupitelstvu.

Prostě pan Hudeček nemůže vstoupit k bohaté hostině dveřmi, tak to provede z kanálu. Nejvíce poškozeni a oklamáni budou voliči TOP.

Politické tanečky jsou neuvěřitelné v situaci, kdy neustále klesá volební účast.Pár dní po volbách vznikne subjekt, který vynese Hudečka na vrchol, a přitom budou zneužity hlasy voličů TOP.

Nechtěl bych být v kůži voličů TOP 09 kteří zjistí, že jsou pouhými statisty v účelové hře. Hudeček tak popře hesla strany ,totiž že tradice, odpovědnost a poveze se na vlně , prosím o prominutí, vyčuranosti.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | středa 15.10.2014 12:57 | karma článku: 15,79 | přečteno: 695x