Důrazně a kategoricky odmítněme šibenice a fašizoidní výroky lidí typu Okamura

Jsem zhnusen výroky předního českého xenofoba Okamury a jeho skupiny přátel.Skandálním způsobem zneužívají komplexního uprchlického tématu k vlastní exhibici.Markantně u Okamury, který už jednou se zpronevěřil občanům této země.

Okamurův cynismus a bezuzdný hyenismus ve světle uprchlické tragédie, je otřesnou výpovědí o stavu smýšlení části společnosti.

Plíživě se začínají rozptylovat v zemi prvky, které mají blízko k fašistickému uvažování, prvky agrese, prvky ubohé nenávisti a zloby.

Okamura a mu podobní rozehrávají skandální hru s bolestí a utrpením lidských bytostí, které prchají z rozvrácené Sýrie, kteří prchají ze zemí, kde není pitná voda, kteří prchají s cílem uchránit holé životy.

Je nechutné pozorovat, jak mnozí se odvracejí zády k neštěstí a činí ze všech uprchlíků džihádisty a spiklence Islámského státu.Je to vrcholná forma demagogie, zloby a politiky, která vyvolává ze země největší bahno.

Chci důrazně připomenout důsledky podobných projevů nesnášenlivosti z historie, které vedly k hrůzným a bestiálním koncům.

Je morálním imperativem věřícího katolíka se ostře postavit vlně nenávisti, a to i za cenu, že mu bude vyhrožováno šibenici.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Autor: Jan Mlčoch | úterý 7.7.2015 12:58 | karma článku: 16,15 | přečteno: 874x