Duhový pochod ukazuje na mravně nezřízené jednání, je to demonstrace zájmů homosexuální lobby.

Kdo pojede v sobotu Prahou musí se obrnit trpělivostí. Centrem města projde průvod lidí, kteří se cítí diskriminováni, kteří se cítí být omezovánI na základních občanských právech.Celý karneval má ukázat, že je zábavné žít sobecky

Homosexuálové nám chtějí vnucovat, že jsou nerespektována jejich práva, že jsou diskriminováni, že nemohou hrát roli plnohodnotných rodin.

Předně je třeba všechny tyto teze odmítnout, protože se nezakládají na pravdě. Jedná se o mistrně konstruované fabulace, o homosexualistický lobbing.

Plnohodnotnou rodinu může tvořit pouze žena a muž, nikoliko muž a muž či žena a žena. Uspořádání vnucované gay skupinami, je urážkou a znesvěcením zákonů božích a přírodních.

Gay a lesby skupiny žijí nezřízeným životem, který nezná zábrany, nezná mantinely, životem plným promiskuity a dekadence.

Duhový průvod je zbytečnou demonstrací něčeho, co by demonstrováno nemělo být. Nevím,  proč jedna skupina se vlamuje se svým stylem do myslí společnosti ? Žádný problém s homosexuály zde není, a tak není třeba halasně vzlykat v gay komunitě. Řada homosexuálů se ani k této teatrální akci přidávat nebude, totiž není jim po chuti ze soukromé věci dělat politikum.

Duhový pochod nemá být na co hrdý, je to manifestace amorálnosti.

S pozdravem

JAN MLČOCH

Autor: Jan Mlčoch | sobota 15.8.2015 7:47 | karma článku: 31,90 | přečteno: 851x