Dopis od Ivana Langera považuji za nepotřebný a nebezpečný spam

Vážení přátelé, obdrželi jsme, jako členové ODS, dopis od Ivana Langera, kde nás ubezpečuje o možnosti vyhrát volby.Já , bohužel, musím tento dopis považovat za nevyžádanou poštu-čili spam.

Považuji za hrubou chybu taktiky ODS, že za volebního manažera zvolila člověka, který má zásadní podíl na dnešní mizérii ODS, který je katalyzátorem vnitřních sporů v ODS.

Nelze zapomenout na hrubé ataky pana Langera vůči vedení pražské ODS, na svévolné jednání ve věci obsazení postu ředitele pražské policejní správy, kdy hrubě ignoroval stanovisko pana primátora Béma.

Lze si dovodit, že Langer stál a stojí za všemi nechutnými denunciacemi vůči poctivým členům pražské ODS.

Poslední skandální výroky pana Bendy, na adresu řádně zvolených pánů Béma a Jančíka, si dávám také do souvislosti s Langerem.

Jasně o charakteru Ivana Langera vypovídá postoj pana prezidenta, který nehodlá s tímto člověkem diskutovat.

Skandálně postupoval I.Langer ve věci rozpuštění Finanční policie, jeho kroky na vnitru byly velmi diskutabilní.

Ve svém rodném kraji, čili Olomoucký kraj, získává stabilně nejhorší vásledky pro ODS jako celek.Jeho nestandardní angažmá v přihrávání kšeftíků stavebním firmám  je notoricky známé.

Zkrátka ,zvolit I.Langera volebním manžerem je neskutečný a vysoce neinteligentní krok.S tímto manažerem je volební propadák velmi jistý, a nebude to vina pražské ODS.

Topolánkovci si dělají alibi v tom, že neúspěch svalují na pražské vedení ODS- TO JE SKANDÁLNÍ, PROTOŽE PRIMÁRNÍ NEÚSPĚCH BUDE NA LANGEROVI. 

Autor: Jan Mlčoch | pátek 19.3.2010 19:28 | karma článku: 16,85 | přečteno: 1593x