Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lachtan

17. 9. 2008 14:01
Pravopis

Pane Mlčochu, Vy jste opravdu natvrdlý, jak zde už jeden přispěvovatel napsal. Píšete skutečně jak ichtyl a slušně napsané připomínky ignorujete. Nedá se to vůbec číst a místo, abyste si trošku s češtinou potykal, tak zde lidem, kteří Vám to nejdříve slušně sdělili, nadáváte. Že svým hrubopisem děláte ostudu sobě, tolik nevadí, ale prezentujete se zde jako člen strany, které jsem členem i já a opravdu nemám zájem, aby byla ODS pokládána za stranu pologramotných idiotů. To vždy bývala výsada levice. A než začnete mlít něco o anonymním příspěvku, zkuste najet myší na mail (umíte to?), nebo se podívat na svarc.blog.idnes.cz. A nepište už, proboha....

0 0
možnosti
F

fernetbueno

17. 9. 2008 14:35
Re: Pravopis

Skutečně nemá cenu ,na tenhle výplod ,regovat.Prostě,ignorujte můj blog.Nikde není napsáno,že jsem člen ODS,tak držte hubu ,ano!

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

16. 9. 2008 23:51
To fakt neumíte do pěti napočítat?

Když novináři vyčítali oposmlouvu ODS, Macek a další představitelé tvrdili, že chtějí dát ČSSD prostor, aby se znemožnila. ČSSD skutečně nadělala spoustu vylomenin, ale po Zemanovi sestavil další vládu Špidla vystřídaný Grossem a Paroubkovi uteklo vítězství jenom o fous. Po dalších volbách ODS zřejmě zase půjde do opozice a tam setrvá do té doby, dokud neztichnou nekritiční kecalové, kteří zastírají pravé důvody neúspěchu.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

16. 9. 2008 21:05
Oposmlouvu nelze démonizovat.

Je příšerná sama o sobě. Což věděli již její otcové. Proto se neodvážili ji nazvat pravým jménem: KOALIČNÍ smlouva. Prosím - prostudujte heslo Koaliční smlouva v naučných slovnících zemí se zaběhnutou politickou kulturou. Nemluví se o rozdělení křesel ve vládě. Vždy se hovoří o 1. rozdělení důležitých politických a ekonomických funkcí a 2. dohodě o základním politickém cíli. Jistě se shodneme, že důležitou politickou funkcí je mj. funkce předsedy parlamentu a důležitou ekonomickou funkcí členství v orgánech konzolidační banky (agentury). O politickém cíli, vedoucímu k trvalé oposmlouvě netřeba hovořit.

Jedním z výsledků této koalice byly schodnkové rozpočty, schválené  "s ovacemi" celé sněmovky (jen Lidovci 3x vzdorovali).

Takže ten hnus, který nebylo možno ani řádně nazvat není možné více zdémonizovat.

0 0
možnosti
J

jack095

16. 9. 2008 20:42
Oposmlouva

Naprosto s článkem souhlasím, Opoziční smlouva byla výsledkem volebního výsledku. Mešinová vláda když je ustanovena kdekoli ve světě, musí mít zajištěnu nějakou formou toleranci opozice. A´t je to písemná dohoda politických stran nebo jen ústní dohoda předsedů. Démonizace opoziční smlouvy v čechách je demagogická komunistická akce.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

16. 9. 2008 18:56
Omlovám se všem modrobolševikům..

vedle tebe blednou jako indický slipy v pračce.(Y)Rv

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

16. 9. 2008 17:58
Des bes.

Udelej neco s tou interpunkci, tohle se neda cist.

0 0
možnosti
F

fernetbueno

16. 9. 2008 18:15
Re: Des bes.

Vážená,Vážený

děkuji za gramatické postřehy ,ale jsou anonymní,čili nemají váhu.

mlčoch

0 0
možnosti
J

jirkaknop

16. 9. 2008 17:49
Opoziční smlouva

byla jedním z největších podvodů na voličích. ČSSD , která se presentovala ve volbách jako nemilosrdný soudce privatizace , touto smlouvou ustoupila od hlavního bodu svého programu výměnou za beztrestnost "privatizátorů" a naopak nasazení vlastních lidí ke korytům. Opoziční smlouva založila předpoklad dnešní mafiánské politiky a stala se základem rozkrádání státu politiky , jak to předvedl např. Gross.

0 0
možnosti
F

fernetbueno

16. 9. 2008 18:13
Re: Opoziční smlouva

to je útok na presidenta republiky ,pane

0 0
možnosti
P

petrH

16. 9. 2008 17:46
hloupost

no možná ve vašich očích. Jsem stoupencem směru Mirka Topolánka v ODS nikoli Václava Klause.

1)důsledkem bylo významné posílení KSČM(což do budoucna dekalruje, že velká koalice je nesmysl)

2)kontrolní opozice opravdu nebyla, jelikož by jakákoliv špína šla i na vrub ODS

3)ano nebyly předčasné volby a země fungovala to je jedniné plus

4)středo-levá koalice byla v očích Havla , ale to bylo tak všechno p. Ruml jasně deklaroval, že s ČSSD spolupracovat nebude

0 0
možnosti
J

jirkaknop

16. 9. 2008 17:58
Re: hloupost

A ještě si myslím,že vláda opoziční smlouva vůbec nemusela existovat , měla vládnout menšinová vláda a hledat podporu jednotlivých kroků u jiných stran.

0 0
možnosti
F

fernetbueno

16. 9. 2008 17:19
dik

beru na vědomí,že zde je drobný problém v čárce.

mlčoch

0 0
možnosti
D

duhastrecht

16. 9. 2008 17:30
Re: dik

Autore, prostě si někdo něco po sobě nepřečte a uklepne se, leč výtky ke gramatice zpravidla používají pouze lidé, kteří k obsahu článku nemají co říci, ti normální se věnují porozumění textu.

0 0
možnosti
D

duhastrecht

16. 9. 2008 17:18
Málokdy se najde

příspěvek, který popíše, co to doopravdy byla ta dodnes proklínaná oposmlouva. Karma. Pokud by se takové oposmlouvy dodržovaly - nemusely by být ni psané, naše politickýá scéna by nebyla tak vulgární, prohnilá, zkorumpovaná a vlastní zemi nebezpečná jako dnes. Jenže Klaus a Zeman, ať si myslím co chci o jejich názorech a vizích byly skutečnými osobnostmi, dnes jsou "osobnostmi"  mafiánský pingl z páté cenové, arogantní bigamistický spratek s doktorským titulem,  rusofil Za Orálek, vexlák Kalousek, Džamila a podrazáci Tlustý a Morava, to je opravdu materiál:-©:-©:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1699x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál