Češi si asi musí zopakovat rok 68. Bolševismus je tu zakořeněn více, než jsme si mysleli!

To co předvádějí, někteří naši spoluobčané v souvislosti s přesunem vojenské techniky spojenců přes naše území, je obludné a ukazuje to na hrozivou skutečnost, že bolševismus je tu prorostlý do morku kosti.  

Prostý fakt, že dojde k přesunu aliančních spojeneckých jednotek USA přes naše území, které se přesunují ze spojeneckého Pobaltí, vyvolal hysterické reakce neobolševických skupin a páté kolony v zemi, kterou zde Putinova despocie buduje.

Je naprosto šílené, že obyčejný přesun je kritizován málem jako válečný akt, že je narušována suverenita apod.

Chci zdůraznit, že jsme alianční spojenci USA, chci zdůraznit, že cvičení v Pobaltí má za cíl ukázat Rusku, že hodnoty demokracie a atlantismu jsou svaté, že Putin si zahrává s ohněm.

Šokujícím způsobem reagujeme zrovna my, kteří jsme prožili komunistickou diktaturu, 48 a 68 rok. Zdá se, že si národ musí zopakovat tragédie bolševické diktatury.

Putinismus má všechny rysy autokracie a sklouzává k potlačování demokracie a lidkých práv. Tento režim opěvuje Zeman, mimochodem ničitel důstojnosti prezidentského úřadu , který se s Putinem sejde v květnu v Moskvě.

Bolševismus, cynismus a zrádcovství jsou zde zakořeněny velmi pevně, je však důležité se jim postavit. Celá skupina kolem Zemana se stává velmi jistě hlavou ruské páté kolony v zemi.

Je jen dobře, že vojska USA projedou republikou, protože jsme spojenci proti zlu a chorobnému putinismu!.

S pozdravem

jan mlčoch

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Mlčoch | středa 18.3.2015 10:29 | karma článku: 34,46 | přečteno: 1667x