Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

honzarov

2. 9. 2008 23:29
Stát

Tak to já bych rovnou vyzval stát a složky činné v trestním řízení, ať rovnou zavřou celou ODS. Protože se státu vyplatí uvěznit celou stranu a případně vyplatit a odškodnit ty dva tři nevinné. Takovou chobotnici napojení stavebních firem na radnice neměli ani na Sicílii. To by Catanimu vypadly oči z důlků. :-©:-©:-©

0 0
možnosti
V

Vikina

2. 9. 2008 19:48
Autor je z jiné planety?

Snaží se čtenářům namluvit, že v ODS je někdo, kdo nekrade a nebere úplatky? Vždyť celou komunální politiku ve městech ovládá jen ODS, včetně doby, kdy stát vedla ČSSD, a o zlodějně se mluví už léta zcela otevřeně. A najednou ejhle, jakási moralistická výzva k odsouzení jednoho zlobivého chlapečka. Přeloženo do češtiny - výzva ostatním zlodějům, aby odsoudili jednoho zloděje, jinak by snad nedej bože ODS v Brně prohrála volby. Já jen doufám , že se dočkám doby, kdy všichni zástupci téhle partaje, a to nejen v Brně, se sejdou v kriminále. A doufám, pane Mlčochu, že vám to tentokrát tady čtenáři pořádně vytmaví, protože dělat z lidí blbce jde hodně dlouho, ale co moc, toho je fakt příliš.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

2. 9. 2008 19:38
Mlčochu, tobě Polanecký nestačí?

Mlčochu, ten vzorec 1,5% "malá domů", ten určitě neplatí . Vy v ODS jste přece mladí, čestní, nadějní a neúplatní a takové věci neděláte.

Mlčochu, ta hodinová nahrávka , kde padají jména, částky a zakázky, to je výmysl socialistických mouřenínů.

Mlčochu, byl jsi normální alespoň předtím, než jsi vstoupil do ODS ?

0 0
možnosti
MP

Tutek

2. 9. 2008 17:31
Tak nevím jestli si děláte legraci

bohužel jsem to jen četl a je to napsáno tak, že je v tom jemná ironie, ale také to můžete myslet doopravdy, a to snad ne! Doufám že si jen děláte legraci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1162x
JAN MLČOCH. Zůstanu svůj za každých okolnosti,nemám rád povrchnost a omezenost.Mým vzorem jsou JAN XXIII a FRANCISCUS. Motto-psi štěkají a karavana jede dál