Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obávám se, že administrace a obsluha dotací je dnes takový byznys, že se jej ti, kdo na něm vydělávají,těžko budou ochotni vzdát...

0 0
možnosti
Foto

Nojo, ale když kvůli těm dotacím jsme tam hlavně šli, ne ?:-)

0 1
možnosti
VJ

R^!Moje řeč! Hlavním smyslem dotací je vytvořit na dotacích závislost a potom ty dotované (ne vlastními, ale přerozdělovanými penězi) v této závislosti udržovat. Protože závislost představuje mix oddanosti, poslušnosti a v konečném důsledku omezenosti závislých. Tam směřujeme!

1 0
možnosti
IC

Nedává, ale přerozděluje. Jsme zase před r. 89 - skoro stejný systém, čím dál, tím víc se k němu přibližujeme.

2 0
možnosti
Foto

Pokud ovšem ty velké peníze (o kterých mluví premiér Sobotka jako o úžasném zázraku pro další úspěšné budování rozvinutého Česka) - ještě mnohem dříve než se dostanou na místa určení, po cestě někdo hodně šikovný nerozkrade a nepošle na vlastní soukromé účty. Viz ROP Severozápad....;-O

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce se mi líbí lidé, kteří mají dojem, že "nám občanům ČR dává EU jako příspěvek na náš lepší život" nějaké peníze zdarma. Kdy už nám předseda vlády, jako expert na zatloukání konečně vysvětlí, že je to úplně jinak??

4 0
možnosti
JV

EU to dává republice, ne lidu. Co s těma prachama vláda udělá je něco jiného.

0 5
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik