Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebezpeční jsou ti, kteří nechápou, že Zeman myslí jeho voliče a sympatizanty, když mluví o třetině občanů kterým to nemyslí.

1 0
možnosti
PB

No jo, ale když ten Milouš na žlutém člunku je tak strašně srandovní.

O to byste fakt chtěl přijít?

1 0
možnosti
OP

Mne fascinují představy lidí o tom, že Zeman a Babiš jsou mistři. Ve skutečnosti je to tak, že oba jen používají ty nejprimitivnější metody k získávání popularity a lid na to zabírá. Chyba je především v lidu

12 1
možnosti
Foto

Ano, lid by měl být zcela nepochybně vyměněn.

6 0
možnosti
Foto

Sorry jako, v čem je bezpečná ODS ? ODS, ČSSD a další, snad kromě komunistů, varují před ANO a to je celý jejich program. Jistě, máte na bilboardu silný program, ale kde jsou nějaké činy? Ve sněmovně sedíte, takže jaké máte výsledky? Co je nebezpečné už víme, ale proč vás chtít?

5 2
možnosti
MS

Vy jste někdy viděl nějaké významné výsledky od strany, která je v opozici a kromě obstrukcí nemá mnoho jiných možností, jak ovlivnit rozhodování vlády většinové koalice ? 8-o

1 1
možnosti
BM

Na štěstí je to jen váš názor.

4 5
možnosti
Foto

I14v98a51n 18M60a56r16e47k

11. 7. 2017 10:39

"Špatné zprávy" p.bloggere ? Jak pro koho. R^[>-]

2 6
možnosti
Foto

Babiš by chtěl zrušit obecní zastupitelstva (fungující v našich zemích již od roku 1849!), krajská zastupitelstva, a poslaneckou sněmovnu zredukovat z dnešních 200 na 101. Starostové a hejtmani by podle něho měli být voleni přímo a stali by se tak víceméně diktátory. V podstatě se jedná o frontální útok na demokracii, protože ta bez zastupitelských sborů existovat nemůže. Takzvaná "přímá demokracie" už ale žádnou demokracií nebude, bude to jen jistá forma diktatury. Ovšem všichni pak budeme mít "klid na práci". V tom vidím největší nebezpečí "programu" Andreje Babiše.

V opětovné zvolení Miloše Zemana prezidentem České republiky příliš nevěřím. I kdyby se tak stalo, může nás čekat naštěstí jenom gradující série ostud a trapností.

5 0
možnosti

Přímá demokracie se všemi negativními důsledky nám snad hrozí především od strany, která to má již ve svém názvu! U Andreje Babiše jsem to zatím nenašel.

Přímá volba starostů a hejtmanů se diskutuje již dávno před Babišem! Má to svoje racionální jádro!

K rušení zastupitelstva obcí: Dle mojí zkušenosti by stačilo volit přímo obecní radu!

Zastupitelský sbor bych asi neredukoval, pokud se nevolí většinovým způsobem. Politické strany tam pasírují lidi neschopné a ty je třeba přehlasovat. Proto by byly výhodnější volby většinovým způsobem a nikoliv poměrným.

0 0
možnosti
KB

Ať chcete nebo ne, Babišovo ANO je směr, kterým se vydala v podstatě celá Evropa. Absence programu? Jaký program má třeba německá CDU? Co je na ní už dnes konzervativního? Voliči Zelených chtějí omezení jaderné energie? Tak je Zeleným sebereme a slíbíme to taky. Socialisté chtějí toto? Tak to lidem slíbíme taky.

To samé Macron ve Francii. Jaký má program? Neurčitý slib, že to všechno dáme do pořádku.

0 0
možnosti

A jakou mají vizi naše klasické strany? Žádnou! Vize Andreje Babiše je s nimi neporovnatelná!

1 3
možnosti
MB

Miloš Zeman mistrně hraje na spodní strunu. Občan, který má ostudnou minulost, byl v KSČ-STB, kouří-pije, je obhroublý, byl souzen, tropí ostudy ... Vlastně dostává mega podporu toho, že sde vůbec nemusí trápit ! Má mocného a viditelného zastánce. On, je taky takový - Tedy je náš ! Společnost pak zabředává, žádné vyrovnaní se s minulostí a morálně jde dolů ! ... Říká se, že jsme ateisté ! Není to pravda - věříme rádi ! Ten syndrom Mesiáše funguje - viz Ano. Tradiční strany procházejí cyklem neoblíbenosti - (celoevropský problém socialistů, viz Francie), u nás pak ČSSD + skandály, rozkrádačky. Zde je pak pedestal AB, kdysi kolegy Rittiga ... Andrej se zcivilizoval a řídí radami. Už ta drobnost - Hnutí - je pak geniální - nejsme strana. Rozumný program sice nemáme - našim programem je reagovat na problémy doby. Zcela primitivní - geniální - Myšlenka není ničím - Hnutím je pak vším, že ano . Případným sloučením obou person, se opět z civilizace vyloučíme ... :-)

1 1
možnosti

Malujete si české stranické politiky růžovými brýlemi. Proč? Provedli politici ODS, ČSSD a TOP 09 gangsterské kousky? Provedli! Tak mají dostat odměnu, kterou si zaslouží. A pokud je chrání jejich legislativa? Jak chcete postupovat pak? Je jiná cesta než cesta Babišova ANO?

0 4
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik