Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J33a49k77u70b 51M17a73c66h

16. 5. 2017 22:56

Emigroval jsem a myslel, že bude lépe. Proto jsem se vrátil a kupodivu se vrátily mnohé, nyní ale tzv. neomarxistické,zrůdné poučky. Dříve byla oddělení zváštních úkolů, kde soudružky a soudruzi dbali na váš správný postoj. Dnes mají školy pověřence pro kontrolu té "správné" multikulturní výchovy.Opravdu občanům nevadí, že nám úřadující neomarxisté deformují myšlení mladých lidí? Ve víru politické korektnosti si připadám jako ve velkých Bohnicích.Za komunistů byli požárníci a cikáni, dnes máme zpátky hasiče.ale pro změnu romy, afroameričany -no není to Kacourkov?

0 0
možnosti
JK

Výborně, Venezuela je memento v přímém přenosu. Moc prostě korumpuje a absolutní moc korumpuje absolutně, potentát nabude přesvědčení, že může sám vládnout penězi i životy. Nám se tu drápe k moci duo takových potentátů přesvědčených o své absolutní pravdě navzdory zákonům a ústavě, proto je nutné je odkázat do patřičných mezí.

3 0
možnosti
KC

Pane Jaroslave, trefil jste hřebík přesně na hlavičku. Dávám karmu a dodávám, že na komunistické blouznivce si budeme muset zvyknout, protože lidská hloupost nemá hranic. Socializmus vypadá dobře na papíře, ale v reálu končí kravským dostihem naprosto pravidelně. Největší teoretik socializmu - Marx - nalajnoval vývoj bravurně, jenže zapomněl na to hlavní, čímž je lidské myšlení, kultura a lidská hloupost. Ani s proletariátem mu to nevyšlo, ten dnes skoro neexistuje, takže jeho pohrobci - Gramsci, Lukács a další i celá frankfurtská škola, vymysleli kulturní marxizmus, kterým otrávili 21. století. Následky budeme napravovat mnoho desetiletí, pokud se z této šlamastyky vůbec někdy vymotáme.

8 0
možnosti
GH

G72e23o45r51g44e 13H92o73l96y

16. 5. 2017 14:16

Ano pane Jaroslave a pane Karle, napsali jste to spravne...a zde je neco o Karlu Marx ze zdejsi verejnopravni TV stanice v Ontario (TVO)...bude to tam jen do Jun. 6, 2017 a nekdy to vezme delsi dobu nez to naskoci (a nekdy se to da najit i na You Tube):

http://tvo.org/video/documentaries/genius-of-the-modern-world/ep-1-marx

1 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1226x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik