Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Míthe, na Vašem místě bych začala tím, že správně pojmenuji hlavní aktéry, o kterých se chci rozepsat. Nevím, ale tak nějak tuším, že nebudete příslušník vulgární zemanské lůzy a výraz Švancenberk Vám bude cizí. Pak nejspíše půjde o neznalost či nedopatření. Soupeřem nynější karikatury na prezidenta byl pan Karel Schwarzenberg. Psáno s g na konci a nikdy jinak. A dovolím si oponovat. Volby nerozhodl postup KS do druhého kola, ale to neuvěřitelné lhaní, populismus a hraní na nacionalistickou notu. Po skoro pěti letech je to snad více než jasné. A komu ne, toho čeká za pár měsíců reparát.

3 5
možnosti
TP

Mýlíte se. Kdyby se TEHDY dostal se Zemanem do 2. kola kdokoliv jiný, měla jste vy i vám podobní prezidenta podle svého gusta.

2 1
možnosti
PV

Otazkou je : volila Lucie Bila Zemana, kdyz ho doporucil Vaclav Klaus?

0 0
možnosti
ZB

Karma.To mnozí lidé nechtějí slyšet,že Zeman zvítězil především díky hlasu disciplinovaných komunistických voliču.Na jejich hlasy se muže spolehnout i při nové volbě,je otázka kdo se k nim přidá a zda to vubec bude stačit na postup do druhého kola.Třeba to rozhodnou uprchlíci,kteří ani tento rok k nám nepřijdou a lidem už ta hra na "zachránce vlasti před islámem" začne být směšná,žádnou jinou demagogii totiž už Zeman nabídnou nemuže.Zatím to ovšem pro "vlastence" opěvující Zemana a Rusko stačí,ale ani jich není dostatečné množství,které by zajištovalo nějaký velký uspěch...naopak mírná většina lidí je Zemanem zcela znechucena a další část váhá s jeho další volbou...

4 1
možnosti
JB

Ehm, v článku je něco jiného.

Zeman díky komunistům se dostal do druhého kola (a koho jiného jako komunisté měli volit? Přemysla Sobotku, Roithovou nebo koho, samozřejmě volili sobě nejbližšího, tedy konzervativního levičáka), ale tam jen komunisté nestačili a defakto byl Zeman zvolen hlasy nespokojenci z ODS ;-)

2 0
možnosti
Foto

Kdyby byly kdesi ryby, nebyly by v Jižních Čechách rybníky.

A kdysi jeden malý chlapeček v jednom starém francouzském filmu plakal: Kdybych to byl věděl, tak jsem sem nechodil.

Jinými slvy, takovéto úvahy Vam recept, jak porazit Zemana nedají. Porazít ho může pouze schopný politik.

0 0
možnosti
Foto

nebo jeho zdravotní stav

3 0
možnosti