Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ovsem do stejneho pytle pak patri i hrdinni prislusnici pohranicni straze CSR i CSSR. Ti take strileli na prchajici podle zakonu ktere si jejich zeme uzakonila.

O zakonech IS jsem nic neslysel, takze ti snad patri do pytle jineho.

0 0
možnosti
JU

J71a50n 74U72l92r95i12c70h

4. 7. 2017 14:50

U SS bylo diky nemecke poradnosti jednoduche dokazat dotycnemu clenstvi v SS. Jak to chcete dokazovat u clenu IS? Pokud se tvarime jako svobodna a demokraticka spolecnost, tak musime vinnu prokazat. Nemuzeme lidi posilat do vezeni protozelyly v te dobe v Syrii.

0 0
možnosti
Foto

Možná nemůžeme, ale měli bychom. Kdo normální, a hlavně nevinný, pokud to není novinář, nebo člen nějaké humanitární organizace a podobné výjimky, měl v poslední době co dělat v Sýrii, aniž by byl islamistou...?

0 0
možnosti
Foto

Problém je trochu v tom, že jediné smysluplné a pro budoucnost účinné řešení by byla kulka, nebo trest doživotí. Oni když je zavřou, ale jednou pustí, budou jen ještě více plni nenávisti a budou škodit jen se zpožděním jejich odseděného trestu. Nejlépe mně v tomto světle vychází izraelský model řešení nacistických zločinců usazených všude po světě - "mokré komando" Mossadu, které jezdilo po světě a stopovalo tyto zločince a když je nešlo právně postihnout, eliminovali je...

3 0
možnosti
KC

Popsaná realita je ovšem jen jednou z charakteristik IS. Průměrný Čech by se musel osypat, kdyby se objevil komplexní článek o tom, kam militantní islamisté dotáhli umění náboženských vražd, nehledě k tomu, že už sahají po zbraních hromadného ničení. Až ho plně zvládnou, odstartuje další kolo závodů, kdo dříve dosáhne Armageddon.

3 0
možnosti
JZ

Ano, ale já bch klidně přidal, že Islámský stát patří do stejného pytle jako komunisté a lidové milice.

13 2
možnosti
ZB

Přesně tak,že část lidí a není malá,podporuje a volí zločineckou organizaci,která má na svědomí miliony životu tady nikomu moc nevadí....

7 1
možnosti
JN

Váš návrh má jednu mouchu. Němcům to trvalo půl století, než většina členů SS vymřela a zůstalo pár senilních staříků. A z nich vybrali několik jedinců, pokud možno bezvýznamných a na těch předvedli spravedlnost.

Myslíte, že měli ihned po válce popravit tohoto esesáka?

https://cs.wikipedia.org/wiki/Wernher_von_Braun

1 1
možnosti
ZB

Jinak pane autore,ve Vámi uvedených zemí již byli navrátilci z IS odsouzeni.Zjistěte si informace,než začnete populisticky plácat a lhát.Například v Německu už byli takový lidé odsouzeni.Trest od tří do čtyř let.Je to hodně nebo málo pro někoho kdo se už po třech měcících vrátil,když přišel o iluze a poznal co je IS skutečně zač...?

0 1
možnosti
ZB

Jak poznat bojovníka IS?Bude mít u sebe nějakou prukazku nebo snad tetování?Vedl si IS nějakou evidenci,spolu s fotkou a otisky prstu?Pokud se najde nějaký dukaz,takový lidé končí v kriminálu už dnes.Většinou je prozradí jejich aktivita na sociální síti.Nejen my kriminalizujeme lidi,kteří slouží v cizích armádách,ruzných bojuvkách a v teroristických organizacích.Myslím,že hledáte problém tam kde není.Pokud bude na uzemí Česka zadržen člověk,kterému se prokáže učast v proruské skupině,která provadí nelegální aktivity na Ukrajině,skončí v kriminále.Pokud se mu ovšem taková činnost dokáže.Jak vidíte dal jsem rovnítko mezi IS a "Doněckou lidovou republiku",protože na lidi sloužící v nelegálních bojuvkách a teroristických skupinách platí stejný zákon...

0 3
možnosti
MK

Jak poznat bojovníka IS? Pokud je mně známo, za IS "bojoval" neurčitý počet agentů z různých zemí (někteří byli odhaleni a popraveni). A dále (už se o tom nepíše), unikl seznam bojovníků IS; kdo s ním pracuje?!

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1218x
Jsem táta dvou dětí školou povinných, vystudovaný ekonom, radní pro školství v Praze 4 za ODS. Zajímám se o veřejné dění a historii, rád sportuji a zahradničím. 

Seznam rubrik