Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Zamlčování bylo největší u migrantů páchajících kriminální činy, nevíce znásilnění. Nesouhlasím s diskutujícími, kteří tvrdí, že medializací pomáháme islamistům. Lidé musí vědět odkud přichází zlo, ale následovat by měly odvetné skutky. To nejmenší např. zavřít mešitu, kam atentátník docházel. Nepomůže? Příště zavřít všechny mešity v oblasti a vyzvat všechny muslimy k tichému rozjímání nad zemřelými. Tyto a podobné kroky dopředu avizovat; muslimové musí mít sami eminentní zájem atentátům zabránit. Bez výjimky vždy musí následovat odvetné kroky!

Druhá možnost bez zavírání mešit je úprava náboženských textů tak, aby byly v souladu s evropským právem a takto byly i v mešitách přednášeny. Prvním krokem je označení všech veršů, které možná měly význam ve středověku, ale dnešní dobu již nemohou reflektovat. Označení historicky zneplatněných veršů musí být učiněno písemně.

Pak už není jiné cesty než jasné: neuznáváš evropské zákony - nepatříš do Evropy!

1 0
možnosti
Foto

J74a70k65u87b 68R66o75t50h

6. 6. 2017 11:46

Jo, a podotek - myslíte si, že tímhle oslovíte nějaké voliče ODS? Já jím jsem a kvůli vám bych byl ochoten zvažovat, že už jím dál nebudu!;-O

0 1
možnosti
Foto

J44a60k12u88b 51R40o88t38h

6. 6. 2017 11:37

Které zločiny islamistů zamlčujeme?8-o8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

Žádný holocaust nebyl držen v tajnosti. Viz rozhlasové projevy Vladimíra Clementise za války do Československa. A nebo též sebevražda jednoho židovského politika za války v Londýně, který takto protestoval proti lhostejné nečinnosti Britů.

0 1
možnosti
FB

Mícháte hrušky s jabkama (válečný zločin vs. terorismus), nechápete samu podstatu terorismu (rozsévat hrůzu a strach) a překrucujete vyjádření oponentů k mediálnímu pokrytí (vůbec neinformovat vs. informovat s mírou). Stratégové Daeshe moc dobře vědí, co dělají a moc dobře znají mediální techniky. Proto ty špičkové profesionální videa z poprav (btw. Daeš mele z posledního a už hodně se žádné takové neobjevilo, nemají už kapacity), proto časopis na vysoké grafické úrovni (Dabiq), proto ty spektakulární teroristické činy (snaha o co největší mediální dosah). Mnohahodinové zpravodajské bloky, v nichž se neustále dokola ukazují záběry na modře blikající auta a experti ze všech možných oblastí se vyjadřují k tomu, že vlastně nic neví - To je přesně to, co je naprosto špatně a co rozsévá v lidech naprosto iracionální strach. Odpovězte si na otázku, jaká je pravděpodobnost, že zemřete při teroristickém útoku, a jaká je pravděpodobnost, že vás před barákem srazí auto... Pak dostanete odpověď na otázku adekvátnosti mediálního pokrytí... Islamistům pomáháme medializací jejich činů; pomáháme jim vytvářet příznivé prostředí pro jejich záměry (šíření islamofobie, rekrutování bojovníků atd.) a rozvrtáváme si vlastní politické prostředí tím, že vháníme zbytečně vyděšené obyvatelstvo do náručí politických vypočitavců nabízejících jednoduchá a nerealistická řešení postavených na primitivních nesprávných premisách (islám=nacismus).

4 2
možnosti
ML

Islam=nacizmus je primitívna, nesprávna premisa?

To, že niečo nevidíte (nechcete vidieť) ešte neznamená, že to neexistuje.

1 1
možnosti