Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Stupidní politika německých zelených -zastavení německých at.a uhelných elektráren nás ožebračuje ,protože žene ceny elektřiny nahoru. Píšete ,že platbou za plyn ,podporujeme Rusko ,ale jedním dechem dodáváte, že neplníme 2% na obranu-tím ale podporujeme USA, protože se převážně nakupují americké zbraně.

Ovšem poměr zbrojních výdajů Ruska a USA v poměru 1: 10 mluví sám za sebe kdo tady více zbrojí a ohrožuje nezávislost států v Evropě.

0 0
možnosti
Foto

Ale lze na to pohlédnout i z opačné strany. Totiž že Rusko bude závislé na odběru a když bude zlobit, stačí říct "a už kupovat nebudeme" - a kde bude? :-P

1 0
možnosti
AR

Není to přesně tak. Pobaltské státy + Polsko nebudou po r.2022 závislé na dodávce plynu i ropy z Ruska. Už druhým rokem se staví plynovod z Norska a začíná se stavět i ropovod. Samozřejmě se velmi z toho těší Ukrajina, protože také se osamostatní. Příčinou značné závislosti na Rusku byly dohody mezi Německem a Ruskem po sjednocení Německa. Tehdy vládu měli v Německu socdemáci!! No a to za několik let skončí!!

1 0
možnosti
SB

Naprostý souhlas.

Já neustále říkám, že stupidní politika EU nejvíce nahrává Rusku. Nikoli Zeman nebo Klaus tím, že nevstoupili do řad těch, kteří svými slovy nejvíce nadávají na Rusko. Nejvíce Rusku nahrávají právě ti, kteří nedají na politiku EU dopustit.

Politika EU je natolik hloupá, že Rusku mnohem více nehrává i přes proklamované nepřátelství.

Právě proto, že nechci vliv Ruska ve střední Evropě, nevolím zaryté eurohujery, jako jsou TOP 09 nebo STAN nebo jako v prezidentských volbách byl Drahoš.

5 1
možnosti
Foto

Moje řeč. Karma jako hrom R^.

4 0
možnosti
SB

Uvědomujete si, že svým souhlasem s tímto článkem a svou karmou vlastně popíráte své silně prounijní postoje?

2 2
možnosti