Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu, ale těch "spokojených" zaměstnanců vděčných za koblihu je jaksi pořád víc než těch, co se o sebe postarají sami (navzdory čím dál horším podmínkám). Pro ty první je sebehorší jistota, kdy zodpovědnost nese někdo jiný důležitější než lepší životní úroveň. Je to takový stálý socialismus v nás.

0 0
možnosti
JS

Kouzelné je to, že dotace, které bral a bere pan kníže, nikomu nevadí. To je zkrátka ta demokracie.

1 1
možnosti
LC

Pod to, co jste obecně o dotacích napsal, bych se klidně podepsal. Ovšem neodpustil jste si do toho samozřejmě zamíchat Agrofert. Víte jaké procento, ze všech dotací, které se v Česku rozdají, pobere Agrofert? A mně je nakonec úplně šumafuk, jestli ty dotace pobere jedna firma, nebo tisíc. V každém případě to jsou i moje peníze, které jsou rozdány. Normálně mně je jedno, zda blog napsal Petr, nebo Pavel, ale když už si někdo do profilu dá svoji politickou značku, tak se zamyslím i nad dalšími souvislostmi. Vaše strana byla ve vládní pozici pěknou řádku let. Tak proč jste s tím pokřiveným systémem něco neudělali, když teď kritizujete? Někomu to asi vyhovovalo, co? Proč jste bez mrknutí oka a s úsměvem podepsali LS a teď máte "nápady"?

1 1
možnosti
Foto

Má, pokud je to podle stejných pravidel, za nichž pobírají dotace ostatní. Uvědomte, že Agrofert ve světové a evropské ekonomice nic neznamená.

2 0
možnosti
MC

Bezesporu karma.R^Nutno zrušit podstatu veškerých státem vynucených dotací, investicemi do reklam matoucích sloganů "veřejné blaho, otevřená společnost, lidská práva" a výchovu nasměrovat tak, aby děti nezůstávaly dětmi i v dospělosti, aby se přirozená svobodná solidarita oprostila od násilí levicových fanatiků, které na tyto prostředky nikdy nic nepřispěli. Dospělí jsou napravo politického spektra a je nato nutno neustále upozorňovat. Levicové idee ještě nikoho nenasytily, pouze plodí zlo a nenávist, která vede společnost k zániku.

1 0
možnosti
Foto

Má to háček, za vlády levicových režimů ve 20. století rostla světová ekonomika rychleji než za vlády pravicových režimů v 19. století. Konec konců viz Rakousko.

1 1
možnosti