Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jiříku, jsi dobrý, ale jinak souhlasím s Ludmilkou a s panem Pušem. TV sice mám, ale skoro na ní nekoukám. Poslední týdny mi 24 a zprávy vůbec způsobují jen bolesti hlavy. Nevím, kdo je pan Z. Motyčka, ale jsem přesvědčená, že jde o poměrně mladého, chorobně sebestředného, netaktního a arogantního člověka. Uráží autora, který nenapadl žádná neviňátka a ujišťuji, že jej  dobře znám osobně a vím, že si  po celý život vedl nejen slušně, ale i velmi úspěšně. Nejde mu o pár korun, jen  o princip. Jenže princip a slušné chování vůči starším je pro pana Motyčku neznámým pojmem a dokonce  pochybuji.o jeho intelektu. Ale ať si uráží, po moudrých lidech to sklouzne jako páchnoucí bahno. Zajímalo by mne však,  co asi pan Motyčka osobně dokázal v životě tak světoborného... Možná už to ani nestihnete, protože brzy začne metamorfovat v šedého vlka. Nikoli ve svěžího, sportovně aktivního a se stříbrnou hřívou vlasů, ale ve vzteklého a prašivého.

1 0
možnosti
ZH

Chování firmy Skylink je naprosto jasně dané stavem českého práva a stavem společnosti. Když v Německu začali zavádět HD vysílání, rozhodl se provozovatel satelitů kasírovat od každého uživatele. Jenže narazili na povinnost, která provozovatelům zakazuje kódovat veřejnoprávní vysílání. Tak prostě zakódovali jen HD vysílání soukromých televizí. Kdo chce na velký placce vidět RTL ve slušné kvalitě, platí 50€ ročně. Stejně to mohl udělat Skylink, ale protože u nás má jistotu neschopnosti státu, tak rovnou obere všechny.:-/

2 0
možnosti
Foto

Jiří, teď vím prd já, o čem píšeš, neb nemám TV. Ale nedej se.8-o;-)R^V

4 0
možnosti
Foto

Já vím taky prd o plno věcech, ale dělám chytrýho. :-)To my, šedivý vlci umíme;-D.papaV

0 0
možnosti
ZM

... šedivý Vlku, vy už nemusíte nikomu dál skákat na lep, to jste celý svůj život očividně dělal a těch pár týdnů před smrtí už se jen chvástáte, že už to dělat nebudete už nikomu nevadí, akorát s tím otravujete lidi, který na rozdíl od Vás to nikdy, celý svůj život, nedělali, protože rozum už měli dávno před vámi .

0 4
možnosti
Foto

Zdravim, souhlasim s Vami. My se divame na televizi jen jednou roce pres svatky na pohadky pro dokresleni vanocni atmosfery, ale jake bylo nase prekvapeni, kdyz jsme zjistili, ze nechytame ani CT1 a CT2 a to poctive platim koncesionarsky poplatek. Nastesti jsem si mohl nechat bezplatne zkonvertovat svou kartu na tzv. kartu CT a nyni mi vyse uvedene programy jednou. Z ceskych programu mam jeste Noe TV a CT24. Na Novu a Primu nemam od Skylinku satelitni narok, byt je zdarma sirena po zemi. Kvuli tomu ale nepujdu protestovat. To vyresim koupi nove TV, az mi prestane fungovat stavajici TV. :-) Anebo az se to stane, tak TV necham ekologicky zlikvidovat a odhlasim koncesionarsky poplatek, to bude asi pravdepodobnejsi varianta. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Také zdravím a díky za příspěvek.:-) Doporučuji opustit Skylink a chytat pouze pozemní vysílání. Jak píše níže pan Petr.:-)V

0 0
možnosti
PP

P95a28v90e54l 75P34u46š

7. 1. 2014 9:11

Čemu se divíte, vždyť je to posledních 10 let synonymum českého národa UPLAKÁNCI všichni jen brečí na počítači nebo v hospodě a nikdo nic neudělá. Zeptejte se souseda až bude rozhořčen na něco nadávat, jestli půjde, třeba do Prahy protestovat před budovu vlády ! Prd skutek utek řekne : Víš co, já jsem sám a to je málo, ale každý jsme SÁM, ale dohromady je nás 10 000 000. ČESKÁ HRDOST UMŘELA NĚKDE U KUPONOVÉ PRIVATIZACE.

2 0
možnosti
PP

P11e86t23r 47P88a64c14k86a

7. 1. 2014 9:01

To jste ještě nepostřehl, že se poplatek od 1.2.zvyšuje 33 Kč.

Na druhou stranu, to co je v základní nabídce Skylinku, už chytíte skoro všechno i "po zemi". Pokud ze satelitního vysílání chcete něco mít, je třeba si předplatit aspoň nějaký balíček. Pak se vás servisní poplatek netýká.

1 0
možnosti
Foto

No vidíte, tak už mi ani ten příplatek od státu nebude stačit;-D. To s nabídkou je asi pravda, ale jí mám druhý přístroj na chatě a tam signál nic moc;-D. Děkuji a zdravím:-).V

0 0
možnosti
Foto

Asi těm ostatním nejde o princip?:) A radši ty tři pětky prostě zaplatí bez ohledu na to, že dekódovací kartu si kupovali v dobré víře, že dál je vše už navždy bezplatně :)

2 0
možnosti
Foto

Kájo ahoj. :-)Máš pravdu, za princip bojují jenom takový naivkové jako jsem já (celoživotně);-DV

5 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1757x
Obyčejný chlap, rentiér, pracovně se státem vyrovnaný. Listopad 1989 bude trvale patřit mezi nejšťastnější měsíce mého "brožovaného" života. Jsem optimista a spokojen, že svobodu mohu prožívat. A na plný "pecky".