Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Jeden z důvodů, proč jsem přestala pracovat v call centru. Chtěli tam po nás podobné "praktiky" a buď jsem hloupá, nebo příliš emotivní, nicméně jsem odmítla a přišla tím o skvělý plat 50,- kč na hodinu. Každopádně ta úleva, která přišla po tom, co jsem jim tam bouchla s dveřma, ta byla nepopsatelná. Čímž jsem trochu odbočila, každopádně jste to nakonec pěkně vyřešil. Palec hore! R^

0 0
možnosti
Foto

Trošku opožděně děkuji za pochvaluR^. Proč jste přestala psát Zuzanko? V

0 0
možnosti
Foto

Jiří, Vy se na ulici vůbec s nikým nezastavujte, vždyť Vy jste bezbranný jak miminko!:-) P.S.: Každá žena či dívka si stejně nejradši vybírá vůni sama, a to tak, že i vůni pro svého chlapa, neb ho stejně očmuchává nejvíce ona sama... :-)VR^

4 0
možnosti
Foto

;-DR^ Porád někde hrají ty vánoční hity a tak jsem to chtěl bláhově "sfouknout" jedním vrzem;-D. A s tím očmucháváním máte Ivanko svatou pravdu.V

1 0
možnosti
FH

F36e96l90i70x 91H45o76r91á42k

29. 11. 2012 9:52

Slušnost je mocná čarodějka. Já jsem onehdá potkal dva velice slušně vypadající mladíky, kteří mě na ulici zastavili s dotazem, co si myslím o mimozemských civilizacích. Říkal jsem si, třeba je to nějaký průzkum veřejného mínění, nebo něco podobného a protože mě toto téma mě nenechává chladným, mírně jsem se rozkecal. Než jsem se ale  nadál, skončili jsme rychle u Bible a z těch dvou se vyklubali Svědci Jehovovi. Byl jsem z toho otrávený jako hadí zub. :-)

1 1
možnosti
Foto

Doufám, že jste zůstal slušným až do konce vašeho setkání??

1 0
možnosti
DS

Bojím se, že lidé často jinou volbu. Myslíte si, že to dělají z radosti? Ono je docela možné, že jde o skutečně slušného člověka, kterému nic jiného nezbylo a tuto šlušnost jste prvotně vycítil a zareagoval na ni.

0 2
možnosti
Foto

Plně s Vámi souhlasím Drahomíre.:-) Já, pan "opatrný", jsem zcela podlehl a opravdu hezky jsme si popovídali. To, že vrátil peníze bez řečí jej sice šlechtí ale neomlouvá, bohužel. Prodal byste někomu něco, co má poloviční bezpečnost - napadá mne třeba šrouby ke kolu auta? A s vědomím, že se můžou zlomit a řidič havaruje? Tak vidíte, to je to moje PROČ.:-) Hezký den přeji. autorV

1 0
možnosti
Foto

Že vy se na tu slušnost necháte všichni nalapat. Moje maminka koupila tři hrnce za šílenou cenu, ale to jí nevadilo, ona pořád, jak byli slušní a hodní a dovezli ji i s hrncemi až domů ;-D

3 0
možnosti
Foto

Já to zažil v tomto podání poprvé a bylo to fakt "extra třída".;-D Děkuji za příspěvek. autorV

0 0
možnosti
TS

Zas si jako senior nepřipisujte kdovíjaký výsady, jo? Nárok naletět náhodou máme i my mladší, tak nám ho neberte! ;-D lapnout se nechal každej, a kdo tvrdí, že ne, tak ten to měl drahý. Můj kamarád říká: Ber to jako školný. ;-)

Ale souhlasím s vámi, co se týče těch prodejců. Taky si občas říkám "Ty teda musíš mít kachní žaludek, když ti nevadí tohle dělat každej den..." Inu, nová doba! Tak buďme ve střehu :-)

8 0
možnosti
Foto

Na naší Vysoké seniorské o zápisné není nouze.;-D Díky TinoR^V

2 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, kolego seniore. Člověk prostě musí být stále opatrný a veškeré takové nabídky odmítat. Já teď sice dělám chytrého, ale v Londýně jsem se nechal okrást o částku, za kterou minulý měsíc moje dcera koupila docela slušný ojetý vůz.

A pokud jsme u těch cen různého zboží, tak jeden vtípek z "totality". Jde chlap po ulici s příšerným psem. Potká ho kamarád a říká, člověče, co to vedeš za potvoru? A ten druhý, kdepak, to je rasový pes, ten má hodnotu 40.000.

Kecáš, na to ten první. Nekecám, tady je zrovna dům, kde bydlí chlapík, co o něj má zájem. Tak počkej dole, já toho psa prodám. A za chvíli se vrací s pytlem přes rameno: "On neměl drobný a tak mi dal dvě kočky po 20.000".

2 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1754x
Obyčejný chlap, rentiér, pracovně se státem vyrovnaný. Listopad 1989 bude trvale patřit mezi nejšťastnější měsíce mého "brožovaného" života. Jsem optimista a spokojen, že svobodu mohu prožívat. A na plný "pecky".