Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Scházíme se ze základky, teď již každé tři roky. Moc se vždy na to setkání těším. Byli jsme dvě třídy v každé přes třicet žáků, ale také to řídne. Úmrtí, nemoci, nezájem, bývá nás kolem  pětadvaceti,  to zdravé jádro. Vždy si připadám, že jsem se vrátila zpět do školních lavic. Vzpomíná se již jen na to pěkné a na lumpárny. Ostatní je zapomenuto. Ve třiceti jsme si ještě vyměňovali žhavé pohledy a prohlíželi fotky dětí, dnes si půjčujeme brýle, na fotkách jsou vnoučata a vyměňujeme si zaručené rady, jak se udržet co nejdéle v kondici, abychom našim dětem nepřidávali zbytečné starosti.

Jsme na sebe milí, nikdo neřeší stáří, zaměstnání, postavení, všichni jsme důchodci, naše priority se změnily, vše je jiné, ale my se vidíme tak, jako před X lety. V

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Marie, jsme naladěni úplně stejně, kapánek déle. V:-)

0 0
možnosti
Foto

Na našem srazu jsme zjistili, že čtvrtina lidí umřela, a to od 20- 40 let věku, což nás úplně vyřídilo. Takže jsme vzpomínali a brečeli...

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Ivčo, já taky párkrát "oznamoval" (z titulu správce), ale to je holt život. Díky za návštěvu:-).V

1 0
možnosti
Foto

Ve jménu zákona SEJDĚTE SE! 8-o;-) Nás se po padesáti letech od mat. večírku dohledalo zatím třídy půl. Někteří již nejsou, za jinými se zavřela voda, či svět:-/ Ale těšíme se;-D  Viz.- Když zpět k malinám nezralým už koníček pádí…. Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz):-)

1 0
možnosti
Foto

Četl jsem, je to dost nostalgické.:-) Já jsem popisoval maturitní setkání (http://mitacek.blog.idnes.cz/c/363606/Dochvilnost-je-vlastnosti-kralu.html#t2) - nakonec v termínu "skutečném" bylo bezva s vysokou účastí. Díky za vstup.R^V

1 0
možnosti

Koncem loňského roku se domlouval náš sraz ze střední školy, ale nakonec to ztroskotalo, protože by dorazili jenom 3 lidi :-)

Letos bychom měli mít sraz ze základky po 20 letech. Tam je větší pravděpodobnost, že se bude konat, protože předchozí dva (po 10 a 15 letech) byly dost obsazené (dvě třídy, vždy tak 40 - 50 lidí). A nejspíš právě pro jeho "přelidněnost" a skutečnost, že 90 % ex-spolužáků jsou pro mě dnes už spíš cizí lidi, se na to letos vykašlu a radši něco podniknu s partnerkou... :)

1 0
možnosti
LB

Srazy jsou skvělá příležitost pobavit se, nicméně pořadatelům takových srazů nezávidím jejich starosti, asi největší zadostiučinění je určitě to, když se takový sraz vydaří.             

Připojuji vtípek, který nemá chybu, třeba trošku obohatí ten Váš sraz!:                              Sraz spolužáků 10 let po maturitě: Půjdeme do hospody U Tří koťátek, servírky tam mají krásná prsa.

Sraz spolužáků 20 let po maturitě: Půjdeme do hospody U Tří koťátek, čepují tam výborné pivo.

Sraz spolužáků 30 let po maturitě: Půjdeme do hospody U Tří koťátek, vaří tam i dietní jídla.

Sraz spolužáků 40 let po maturitě: Půjdeme do hospody U Tří koťátek, mají tam i bezbariérový přístup.

Sraz spolužáků 50 let po maturitě: Půjdeme do hospody U Tří koťátek, ještě jsme tam nebyli. ;-D

8 0
možnosti
Foto

Skvělý vtip, děkuji;-D. My jsme zatím relativně ve skvělé kondici ale... to se může změnit, však víte. My jsme už v té poslední kategorii;-D. Hezký den přeji.V

2 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1757x
Obyčejný chlap, rentiér, pracovně se státem vyrovnaný. Listopad 1989 bude trvale patřit mezi nejšťastnější měsíce mého "brožovaného" života. Jsem optimista a spokojen, že svobodu mohu prožívat. A na plný "pecky".