Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Moc hezké. Když jsem četla váš článek, úplně jsem cítila tu krásnou atmosféru, která tam musela panovat a toužila jsem být tam také. :-) O podobných akcích bývají natáčeny ty nejlepší filmy. Asi proto, že jsou tak pohodové a přátelské. :-)

1 0
možnosti
Foto

Vítejte a děkuji zaR^V

0 0
možnosti
DD

R^Pěkně napsané o pěkné akci. Ale to víte - nikomu nespíláte, neřešíte nejnovětší pseudokauzy, takže hned tak sem nepřílítne dav. Nic si z toho nedělejte, pište dálm i taktoR^:-)

2 0
možnosti
Foto

Dušane, děkuji za pochvalu, budu nadále "svůj".V

0 0
možnosti
Foto

Jak vidět, o článek, resp. jeho obsah, není velký zájem. Škoda. Fakt, který mne však trochu rozteskňuje. Jsme už tak "okoralí", že dobrý skutek pro nás nic neznamená? Autor vyjádřil svůj dík zdravotníkům, a tak doufám, že alespoň ti ho nepřejdou bez povšimnutí.R^V

3 0
možnosti
Foto

Dalo se čekat, Galinko:-). Pokud chválíme a nehaníme vše kolem, čtenost skoro nulová. Přesto jsem rád, že jsem mohl alespoň tímto malým vyznáním poděkovat symbióze pacientů a lékařů. Děkuji i ToběV

2 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1757x
Obyčejný chlap, rentiér, pracovně se státem vyrovnaný. Listopad 1989 bude trvale patřit mezi nejšťastnější měsíce mého "brožovaného" života. Jsem optimista a spokojen, že svobodu mohu prožívat. A na plný "pecky".