Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

eizoeizo

25. 2. 2010 19:19
Na kase při čtení kódu ty hrozny zváží.

Automaticky na pásu. Tak bacha, to přidávání by Vám neprošlo, je to klasický zlodějský trik, Němci ho znají.

0 0
možnosti
JM

jmitas

25. 2. 2010 19:32
Re: Na kase při čtení kódu ty hrozny zváží.

Vážený diskutující, samozřejmě už jej znají, otevřely se hranice a my jsme jim to "předvedly" v plné kráse!! Ale jak píšu výše, to byly hranice zavřený a neteř byla emigrantka - jedinec a tak tam měli ráj nevědomosti. Děkuji autor JiříEU

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

25. 2. 2010 19:11
Nooo...

...na druhou stranu, provozni ztrata je prvozni ztrata. Kdyby dali vzorek vina do vylohy, vecer ho muzou vyhodit taky. A kdyby nedavali ryby na led ale nechali je zamrazeny, taky by vydrzely dyl.

-

A ne, ja vino nezobam a vahu nesidim.

0 0
možnosti

jarinka

25. 2. 2010 18:21
!!!!!

Kupující má právo ochutnat, než koupí. Ale: Manželé, o kterých autor píše, těch kuliček utrhli nějak hodně. To pak není ochutnávání, to je barbarství. Chybou je, že i takoví zákazníci jsou v marketech pány. Mimo téma - moc neochutnávejte nemyté ovoce, zrovna hrozny patří k tomu nejvíce chemizovanému.

0 0
možnosti
LO

permanent

25. 2. 2010 18:05
Krásně odlehčený téma,

jen tak dál. A jen tak mimochodem - není ochutnávka, jako "ochutnávka." Znám jednoho takovýho dovedu, kterej se cpal oříškama všeho druhu jak nezavřenej. Já osobně se vyhýbám už zdálky krásným slečnám, který pod jakýmsi přístřeškem cosi nabízejí s širokým úsměvem. Jen teď přemejšlím, jestli to není jen ze žárlivosti ..... holky jedny mladý, pěkný, s pletí jak dětská prdelka ..... sakra !!! ;-D;-D;-DR^ Ludmila Odarčenková

0 0
možnosti
Z

Zabangovanbangem

25. 2. 2010 18:15
Re: Krásně odlehčený téma,

A ty prdelky jaký mají. Jak broskvičky:-)

0 0
možnosti
Z

Zabangovanbangem

25. 2. 2010 16:28
Na ochutnávce není nic špatného.

Třeba v Kanadě jsem viděl celkem běžně že někdo ochutnal třešni, případně si řekl u uzenin o kousek salámu a bez řečí ho dostal. Jen hlupák by koupil kilo hroznů za 70, aniž by je předtím ochutnal. Pochopitelně že jsou produkty které ochutnal nelze. Obchodník pozná jestli mu do krámu přišel zákazník, nebo santusák který se tam přišel jen nabaštit. S určitými ztrátami se musí počítat. Kdyby ti manželé hrozny neochutnali, možná by je nechali ležet v bedýnce a obchod by měl po kšeftu. Při takové ceně hrozí, že ony hrozny budou za chvíli použitelné leda do kompostu.

0 0
možnosti
JM

jmitas

25. 2. 2010 17:10
Re: Na ochutnávce není nic špatného.

Vážený diskutující, rozumím Vašim argumentům, ale já tam byl osobně a to víno bylo fakt perfektní a nebyl důvod(také jsem zakoupil-viz příspěvek) "loupat". Kdybychom, hypoteticky brali všechny kupující(1000), vynásobte si to. To by nestačili doplňovat. Oni manželé, které popisuji, na mě působili dojmem, že to dělají jaksi mimoděk a pravidelně, což mi potvrdila výše jmenovaná pokladní. Neobhajuji, vysvětluji. Děkuji autor Jiří :-)

0 0
možnosti
F

Fumu

25. 2. 2010 16:18
Náš zákazník,náš pán

A já blbec i tu ochutnávku míjím bez povšimnutí,protože ji považuji za příležitost pro bezdomovce a šetřílky.Ani to víno neolupuju a krást za socialismu  v samoobsluze mě nikdy nenapadlo.Až demokracie nám některým toto umožnila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1757x
Obyčejný chlap, rentiér, pracovně se státem vyrovnaný. Listopad 1989 bude trvale patřit mezi nejšťastnější měsíce mého "brožovaného" života. Jsem optimista a spokojen, že svobodu mohu prožívat. A na plný "pecky".