- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Samozrejmě mám trochu jiný postup ... ale chuť jsem dostal teď na tu Tvoji. Měli bychom uspořádat mistrovství blogu ve vaření zelňačky. .-))
Michale, díky. Určitě bych se zúčastnil, ale už jsem "profláknul" recept.
Diky, to jsem mela naposledy u babicky, ale proc nemohu pouzit jen jeden hrnec?
Mam sice mycku, ale 4 hrnce na kamnech je trochu moc
Milá Jaro, zkusím vysvětlit. Základ je jasný - hlavní "kotel". :) Zelí se musí vařit samostatně, protože by se špatně uvařily brambory (někde jsem četl) - druhý hrnec. Další hrnec je skleněná konvice, ve které souběžně ohřívám vodu na potřebné dolévání. Čtvrtý "hrnec" by mohla být konvice na kafe, které popíjím při mém kouzelnické produkci S úsměvem díky
Glosa autora: Čekal jsem odezvu "chlubilek", mrtvo. Nebojte se, kritika je povolena a určitě přidáte i podnět jak tento můj recepis vylepšit. Ozvala se mě bývalá švagrová a dostal jsem čočku za ten název smaltovaného nádobí. Nemohu si pomoc, potřebuji delší setrvačnost a to mi smalt neposkytne - blbě se ohlídnu a mám to připálené. To jen na okraj
Ja se varenim nechlubim, ale naivni otazky se nestydim napsa....prost to mnozstvi nadobobi - hrncu mne trochu irituje, moc prace
Jiříku, na zelňačku nedám dopustit a zelíčko všeobecně. Provází mě od dětských let až dodnes.Moc zdravím!
Díky Jitko, je to má vylepšená klasika, ale jak píšeš, nemůžu bez ní žít . A moje zelíčko dělám podle návodu blogerky Ivči V. - je super.