Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Samozrejmě mám trochu jiný postup ... ale chuť jsem dostal teď na tu Tvoji. Měli bychom uspořádat mistrovství blogu ve vaření zelňačky. .-))

1 0
možnosti
Foto

Michale, díkyR^. Určitě bych se zúčastnil, ale už jsem "profláknul" recept.;-DV

0 0
možnosti
JR

J76a58r38a 19R10a19n28k

30. 5. 2016 21:21

Diky, to jsem mela naposledy u babicky, ale proc nemohu pouzit jen jeden hrnec?

Mam sice mycku, ale 4 hrnce na kamnech je trochu moc:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Milá Jaro, zkusím vysvětlit. Základ je jasný - hlavní "kotel". :) Zelí se musí vařit samostatně, protože by se špatně uvařily brambory (někde jsem četl) - druhý hrnec. Další hrnec je skleněná konvice, ve které souběžně ohřívám vodu na potřebné dolévání. Čtvrtý "hrnec" by mohla být konvice na kafe, které popíjím při mém kouzelnické produkci ;-D S úsměvem díkyR^V

0 0
možnosti
Foto

Glosa autora: Čekal jsem odezvu "chlubilek", mrtvo.:-( Nebojte se, kritika je povolena a určitě přidáte i podnět jak tento můj recepis vylepšit. Ozvala se mě bývalá švagrová a dostal jsem čočku za ten název smaltovaného nádobí. Nemohu si pomoc, potřebuji delší setrvačnost a to mi smalt neposkytne - blbě se ohlídnu a mám to připálené. To jen na okraj;-D V

0 0
možnosti
JR

J55a38r73a 17R14a86n37k

30. 5. 2016 21:22

Ja se varenim nechlubim, ale naivni otazky se nestydim napsa....prost to mnozstvi nadobobi - hrncu mne trochu irituje, moc prace;-)

1 0
možnosti
Foto

Jiříku, na zelňačku nedám dopustit a zelíčko všeobecně. Provází mě od dětských let až dodnes.;-)R^Moc zdravím!

1 0
možnosti
Foto

Díky Jitko, je to má vylepšená klasika, ale jak píšeš, nemůžu bez ní žít ;-D. A moje zelíčko dělám podle návodu blogerky Ivči V. - je super. R^V

0 0
možnosti