Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Pan Klaus z politiky neodejde dokud nedostane nobelovu cenu. To je jeho jediný cíl.

0 1
možnosti
JK

S vyhradami ale R^..

0 1
možnosti
JK

Taky mne zarazilo, kolik je tady pozitivnich komentaru. To jsem dlouho u zadneho blogu nevidel :-)

0 0
možnosti
Foto

Obhajoba(pokud se ten arogantní výstup dá tak nazvat)Klause na adresu amnestie je neuvěřitelná!On vlastně řekl,že klidně mohl propustit všechny vězně a nikdo by proti tomu nic nenadělal!Potom argumentuje,že on by ale nic tak hrozného nikdy neudělal,takže můžeme být vlastně rádi a vděčni.To se dá snad jenom přirovnat k výrokům masového vraha na svoji obhajobu před soudem v USA,že mohl klidně zastřelit 10x více lidí,kdyby

chtěl a protože to neudělal,tak vlastně ani není tak špatný člověk!!

3 1
možnosti
Foto

Jaroslave, mám dojem, že kdyby už nic neobhajoval, udělá lépe8-o. Ale to je holt pan Klaus;-(. Děkuji za příspěvek. autorV

3 1
možnosti
Foto

Diky za krasny, pravdivy a kultivovany clanek, žádné fabulace, pouze fakta a usudky, s kterymi mohu jenom souhlasit. Diky. Jen houšt´.:-)

5 1
možnosti
ZB

Konečně dobrý blog a skvělý článek.

Jen dodat Václav Havel byl velký demokrat mít vlastnosti ješity a dědy vševěda Klause tak Klaus ještě dnes sedí na prognostickém ústavu a možná se po večerech setkává z Grebeníčkem.

9 2
možnosti
Foto

Ale Zdeňku, to už by nebyl Václav Havel ale kříženec;-D. Jak by to dopadlo vidíme v psích útulcích;-DDík za příspěvek.V

1 2
možnosti
Foto

Glosa autora: Vážení diskutující, dostávají se zde do střetu "havlovci a klausovci".:-) Já jsem nebyl ani jeden. Měl jsem oba presidenty rád i když přiznám, že pana Havla více. Hlavně si uvědomte, že můžete na každého vyšťourat stovky protiargumentů. Kladných a ponejvíce záporných (dle stupně přízně). To více znamená, že tady máme relativně dobrou demokracii, můžeme si zde nadávat na co chceme a hlavně můžeme dětem říkat pravdu. Když se v roce 1989, za velkého vzepětí studentů a národa lámal chleba, pan Havel byl právem národem glorifikován. Bohužel, pan Klaus byl trochu v ústraní. Nechci říci, že byl pasivní ale... rozumíte mi, že? :-)Je zde některými diskutujícími vyčítáno vytváření kultu. Nesouhlasím. Když si někoho oblíbíte, nosíte tuto myšlenku stále. Kult, v pojetí smyslu tohoto slova, můžete vidět v Severní Korei, Bělorusku, Venezuele atd. Zažil jsem celou éru komunistů. Každý, kdo se s nimi jakýmkoli způsobem paktuje, nemá u mně šanci. Já mám v mottu, že jsem šťasten, že mohu zbytek života strávit v této krásné a svobodné zemi. Proto zůstane pan Havel vždy nad panem Klausem. Děkuji za pochopení. autorV

11 4
možnosti
AB

Vyčítáte amnestii. Já také, ale totéž a ve větší míře udělal několikrát vámi "zbožňovaný" pan Havel. Vyčítáte negativní vztahk pofidérní instituci zvané EU. Já zya téměř vlastitradu považuji vynucené podepsání Lisabonské smlouvy. Milý pane, historie a dějiny ukáží, co byla realita. Obávám se že pan Klaus byl poslední prezident, který opravdu bojoval za samostatný Český stát a my časem jen spláčeme nad výdělkem. Toť můj názor.

9 14
možnosti
Foto

Pane Aleši, odpověděl jsem Vám výše, děkuji za názor.V

4 4
možnosti
JH

J23a95n 33H89l20e42d20í12k

16. 2. 2013 23:28

nemohu si pomoct, ale ten obrovitý úřednický aparát EU v Bruselu až skoro vyvolává podezření, že jednoho dne to sakumprask převezme pod svou ochranu --  Moskva ?!

5 6
možnosti
Foto

Adame, jenom mohu poděkovat. A činím rád.V

2 3
možnosti
JK

Roman Kozel 47634

Zde mne napadá srovnání s V. Havlem - ten za komunisty v roce 1993 a 1998, kdy byla volba prezidenta, vůbec nebyl a ani je nikdy nezval na jednání a oni mu za to hodně spílali. Klaus byl jiný.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tajné dohody  -  http://www.szcpv.org/08/dohoda.html

3 2
možnosti
Foto

R75o18m79a42n 50K47o29z13e54l

16. 2. 2013 22:33

Ale já píšu o letech 1993 a 1998 - a tehdy za nimi opravdu nebyl a ani nebyly žádné dohody.

Jak to bylo v roce 1989, si vzhledem k tomu, že jsem tehdy ještě ani nechodil do školy, netroufám soudit, ale co se mělo udělat jinak, komunisty zakázat?

4 3
možnosti