Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NG

hnedka_zdrapana

25. 7. 2008 22:49
i don't agree

Ano, stihat zlodeje je slozite, ale to je preci prace policie a nevidim duvod jim to ulehcovat a zabranovat tak i legitimnim prodejum.

0 0
možnosti
MH

Helena1

20. 7. 2008 20:20
Co chcete od lidí ve skleněném muzeu?

Vy si snad myslíte, že poslanci a senátoři chrání zájmy většiny obyvytel? Nejste b...?

0 0
možnosti
JK

MiroTR

20. 7. 2008 19:30
Když uklízím a odvážím do sběrny,

chovám se ekologicky. Proč by mně v tom měl někdo bránit ?  Pokud se v zastavárně najde kradené zboží, je majitel spoluviník. Ve sběrně to může být stejné. Je snad jasné, že po jarním úklidu nepovezu do sběrny pět poklopů na kanál, nebo dva metráky troleje.  Tím zákazem jen podpoří další černé skládky. ;-€

0 0
možnosti
P

petrv19

21. 7. 2008 6:57
Re: Když uklízím a odvážím do sběrny,

odvazis odpad, bez ohledu na material, tak bys mel byt rad, ze za neho ve sbernem dvore nebudes platit

0 0
možnosti
P9

pavel 99

20. 7. 2008 12:46
Já pokaždé nechápu to "svaté přesvědčení"

že další "buzerace" a represe už konečně vyřeší nějaký problém. "...Tato úprava by definitivně zabránila zlodějům a jiným pochybným

existencím,..." - propánakrále co brání pracovníkům sběrny (když o pár řádek píšete jak se zloději spolupracují), aby peníze převedli na účet svůj, manželky či nějakého bratrance a dotyčnému "sběrači" vyplatili (sníženou cenu) z vlastní hotovosti?

Samozřejmě, že krádež kolejnic (drátů k zabezpečovacímu zařízení....) je obecným ohrožením (nedochází to snad jedině našim soudcům) a po pár trestech v řádu mnoha let "natvrdo" všem účastníkům - což je jednoznačně  i pracovník sběrny - by si začali dávat pozor.

 Ovšem pokud policie a soudy nezačnou používat zdravý rozum, tak tisíce buzeračních předpisů nám nepomůže.

 

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

20. 7. 2008 19:52
Re: Já pokaždé nechápu to "svaté přesvědčení"

V tomto státě se "mnoho let natvrdo" nedává ani za vraždu, za ublízení na zdraví s následkem smrti už vůbec ne. Navíc, věznice jsou přeplněné.

0 0
možnosti
N

nepohodlnejcenzorumnaiDesu

20. 7. 2008 11:50
Autore, neodporuješ si trochu?

Na jednu stranu tady brojíš proti šikaně úřadů vůči občanům a na druhou stranu chceš aby občané za svůj starý majetek (který má mnohdy ještě dost vysokou cenu) nesměli ve výkupu dostat ani korunu. S takovou jdi... víš kam:-©   Tohle je teda vyřešení problému. Já myslel že pro podobné případy byla v řadě měst zřízena městká policie. Jenže číhat někde u sběrny není moc lukrativní. Ono je daleko jednodušší a výhodnější postávat někde s radarem, nebo šikanovat někoho kdo to už nevydržel (díky absenci veřejných WC) a vymočil se do křoví. 

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

20. 7. 2008 11:19
Je známo

že diskusí se může problém vyjasnit, tedy, řešit v debatě se senátorem, který je proti kontrole zlodějských všiváků a výkupen, které vyplácejí samozřejmě méně, než by měly, čili se na krádežích plně spolupodílejí. Zlaté časy monarchie, kdy se vše řešilo na místě.

0 0
možnosti
P

pasingr

20. 7. 2008 10:51
Navrhuji, aby

se tyto kovy vykupovaly za 0,- Kč. Když budu vyklízet sklep, tak je mi jedno jestli za to něco dostanu, hlavně, že se odpadu zbavím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1842x
Vystudoval jsem Právnickou fakultu v Plzni. Pracoval jsem jako auditor a kontrolor a od roku 2004 jako šéfredaktor finančního portálu na www.centrum.cz. Věnuji se vedení redakce portálu WWW.MOJEPOPLATKY.CZ. Současně pracuji jako advokát v Praze - WWW.PROFIPRAVNIK.CZ. Kontaktovat mě můžete na mail: profipravnik@gmail.com

Seznam rubrik