Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarda Hybner

29. 10. 2008 9:52
Ty po mě hlasem, já po tobě poplatkem

Nechápu, že ve vládních hlavách ještě nikdo nevypotil jednoduchou odvetnou reakci na volební porážku. Jak jednoduché by bylo vyhláškou MZ zvednout poplatek u lékaře na rovných 100,- Kč? Když jste chtěli milí voliči válku, tak tady ji máte! Když někoho nasrat, tak pořádně! Ono by se důchodcům ještě rádo vracelo na původních 30,-kaček;-)

0 0
možnosti

Nedobík Josef

29. 10. 2008 16:26
Re: Ty po mě hlasem, já po tobě poplatkem

R^ Naprostá pravda

0 0
možnosti

mard

29. 10. 2008 0:38
Prostota budiž pochválena!

Pokud se živíte ekonomickým poradenstvím, tak na tom musíte být asi dost špatně se svými financemi. Soudím tak dle všeho širokorozchodného myšlení. Ale s chutí do toho, hlavně nemlčte! Pište! Jinak by jste mohl být pokládán za mlčícího inteligenta.

0 0
možnosti

wiki5.5

28. 10. 2008 21:58
coze?

"Vítězstvím sociálních demokratů v krajských volbách navíc zdravotní poplatky ztrácejí svůj hlavní, regulační smysl."

A to prosim jak? 

0 0
možnosti

kraken

29. 10. 2008 22:47
Re: coze?

Protoze kraje budou platit poplatky za sve nebohe chude obcany (ktery na poplatek nemaji protoze penize projedli, propili, prokourili ci jinak uzitecne pouzili). Sice pak nebudou penize na jine krajske vydaje, ale kdo by chtel v zime uklizene silnice, ze?

0 0
možnosti

pavel 99

28. 10. 2008 13:06
Poplatky "končí" a nastane ráj

alespoň určité stádo tomu věří. Do odby, než narazí na nějakou administrativní formu regulace - viz. DRathovy limity či uzavřené nemocnice. No a pak "poplatky" nahradí známé a osvědčené obálky do kapsy......:-(

0 0
možnosti

Anup1

28. 10. 2008 12:21
Nemyslím si,

  že lidé volili proti ODS jen kvůli poplatkům.Vadila jim stejně tak bezohledně prosazovaná stavba USA radaru,proti většině národa,která si dobře uvědomila,proč ho tu nechce.ODS by nedovolila proto ani referendum, ČSSD ano.Prostě, arogantně tu většinu válcovala!Mí známí také řílají,že také u svých známých neznají nikoho,kdo by byl pro radar a pro takovou "demokracii",tak jak ji praktikuje vláda ODS.

Příznivci ODS tu prohru nechápou,nemohou,protože jsou prostě stejné nátury,jako jejich vyvolení !

0 0
možnosti

Nedobík Josef

29. 10. 2008 16:28
Re: Nemyslím si,

A japa rád schválí pan Pablbek radar, to budete teprve čumět na dráth! :-©

0 0
možnosti

DEINONYCHUS

28. 10. 2008 11:35
Otázkou je, co dál

Několik fakt. Náklady na zdravotní péči neustále rostou. Teď bylo financování zachráněno 100% přerozdělením, čímž je VZP schopna platit zdravotní péči největší armádě nemocných. Mimochodem čísla říkají, že mají asi 55% pojištěnců, ale hradí skoro 80% zdravotní péče v nemocnicích!!! Počet lidí odvádějících zdravotní pojištění klesá. Regulaci přes poplatky mají všechny okolní státy a i tak stojí jejich zdravotnictví na velmi křechkých nohách a třeba v Německu je to před krachem. Ale krach možná pomůže i nám. Sám ale přiznávám, že jsem ODS hlas nedal, ale ne kvůli poplatkům, ale kvůli zlodějům typu Íčka.

0 0
možnosti

VaRo

28. 10. 2008 11:45
Re: Otázkou je, co dál

Zdravotnictví je neustále se řešícím problémem ve všech státech po celém světě. Jinak souhlas... R^

0 0
možnosti

Linde CZ

28. 10. 2008 11:22
To je tak vzdycky s populisty...

...ze cokoliv dobreho, dokazou sestrelit demagogickymi argumrnty.

Uplne stejne by to dopadlo, kdyby slo o poplatky za vzdelani nebo treba snizeni minimalni mzdy. Koho zajima nazor odborniku, ze skolne umozni studovat i lidem socialne slabsim a snizeni minimalni mzdy umozni pracovat vetsimu poctu nezamestnanych. Demagog bude proste porad dokola opakovat, ze se skolnym si spoustal lidi nebude moct dovolit vzdelani a s minimalni mzdou se nebude dat prezit. A nejspis pak vyhrajou volby.

.

Mozna mela ODS vsadit taky na jednoduch, dokola omilana hesla, napr 'Kvuli CSSD platime kazdy rok 40 mld uroku', nebo 'CSSD zadluzila kazdou rodinu ctvrt milionem a chce v tom pokracovat!', pripadne 'Nejpomaleji se rozvijeji zeme s progresivnim zdanenim'. Mozna to tak bude u pristich voleb a jednodussi volici, kteri ted meli cestu jasnou, budou pod naporem jednoduchych hesel ze vsech stran, opet pripominat osla ktery umrel hlady, protoze nevedel z ktere hromady sena si ma vzit prvni.

0 0
možnosti

Totedyne

28. 10. 2008 18:43
jen pár poznámek

Tak ti "odborníci" to budou pěkná modrá paka. Naopak, školné znepřístupní školy pro sociálně slabé. Kapacita škol je nyní pro nadané studenty dostatečná. Problémem pro studium jsou nízké příjmy některých rodičů.

Snížení minimální mzdy může vést k nižší koupěschopnosti a tedy k poklesu poptávky a zaměstnanosti.

 Vysoké úroky platíme také díky ODS, za ČSSD byla úroková míra menší, finanční instituce věřili vládním dluhopisům více.

Progresivní zdanění nepřináší zpomalení ekonomického růstu, stejně jako rovná dań nám nepřinesla slibovaný 10% růst.

0 0
možnosti

zajicek8

28. 10. 2008 11:13
Opravdu?

Pane, vzhledem k Vašim neznalostem pravopisu musím pochybovat i o údajích o Vás. Opravdu právník?  Kolik, jste toho přečetl, když nezvládáte ani interpunkci, která kolikrát dost mění obsah napsaného.

0 0
možnosti

denk niet

28. 10. 2008 12:45
Re: Opravdu?

Souhlas. Z přednášek o historii mi utkvěla v paměti zpráva vladaře, který rozhodoval o milosti pro odsouzeného k trestu smrti: "Udělit milost nemožné, popravit". Písař - právě chybou v interpunkci - naprosto negoval vladařovo přání, neboť napsal "Udělit milost, nemožné popravit".

;-)

A souhlasím s Vámi i v pochybnostech o věrohodnosti informací v autorově profilu...

0 0
možnosti

leather-man

28. 10. 2008 10:40
Vy jste s vaší češtinou vystudoval

vysokou školu? A jste právník? A byl jste šéfem webu?! Tak jen mezi námi, spjení "v čele" nemá nic společného s vaší včelou (včele).

0 0
možnosti

zeto

28. 10. 2008 10:45
Re: Vy jste s vaší češtinou vystudoval

A nějaký věcný argument, mimo reakci na jasný překlep, by nebyl? Kritizovat někoho za spojení "včele" a sám napsat "spjení".... No nevím....:-/

0 0
možnosti

mamarena

28. 10. 2008 10:37
Jidáši

Jidáš tenkrát nezemřel. Vzal svých 30 stříbrných a odešel na území dnešního Česka, kde založil svůj rod. A v těchto dnech si lidé 30,- připomněli. Vzali jim je a teď je chtějí zpátky.

Nu což, nyní jim vemou více. Ale nebude to již takové okaté. A to českému človíčku stačí. Bravo, socani! Potvrdili jste si, že Češi jsou národem debilů! Co vymyslíte teď? Slíbíte jim nesmrtelnost? Ze zkušenosti minulých dní vám na to naletí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1842x
Vystudoval jsem Právnickou fakultu v Plzni. Pracoval jsem jako auditor a kontrolor a od roku 2004 jako šéfredaktor finančního portálu na www.centrum.cz. Věnuji se vedení redakce portálu WWW.MOJEPOPLATKY.CZ. Současně pracuji jako advokát v Praze - WWW.PROFIPRAVNIK.CZ. Kontaktovat mě můžete na mail: profipravnik@gmail.com

Seznam rubrik