Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zuzana Hejná

4. 9. 2008 9:36
nojono,

znala jsem jednoho ředitele středně velké firmy ve středních Čechách. Z místních kovozemědělců se málem zbláznil. V březnu byli nemocní, protože se sázejí brambory, v červnu , protože se brambory sklízejí, v  srpnu byli nemocní, protože nejmíň prší a to se dobře opravují střechy... 

0 0
možnosti
OL

TheFlyingman

4. 9. 2008 8:32
A co doktoři?

Proč rovnou začít s trestáním těch, co jsou opravdu nemocní, kvůli těm, co zneužívají systém? Nestálo by také za zkoušku zavést důslednější kontroly lékařů, kteří vypisují neschopenky a umožňují tak i simulantům pobírat nemocenskou...

0 0
možnosti
A

ac97c

3. 9. 2008 21:20
Docela ironie

Když se autor chvástá v profilu ochranou občanů před šikanou úřady a poplatky, přitom toto do očí bijící okrádání daňových poplatníků, krácením "plnění" nemocenské, ještě vychvaluje.

0 0
možnosti
A

ac97c

3. 9. 2008 21:12
A co autor blogu?

Také se řadí mezi simulanty, když tak hezky škatulkuje Čechy? Nebo on je právě tou svatou výjimkou co si osnovuje právo  moralizovat a hodnotit český národ?

0 0
možnosti
A

ac97c

3. 9. 2008 21:06
Kecy v kleci

Nemocnost se "snížila" pouze papírově, protože teď lidi s akutním zánětem horních cest dýchacích místo k doktorovi jdou raději do práce, aby nepocítili razantně výpadek v příjmu, což je spíše u lépe placených pozic, kde právě nikdo nemá zapotřebí házet si marod. Potom úspěšně breberky roznáší po svém okolí a sami si zakládají na pozdější vážnější problémy díky přecházení nemoci, kdy právě první tři dny jsou nejkritičtější. Já nevím proč někdo, kdo onemocní třeba jednou za půroku na virózu, má doplácet kolektivně na neschopnost státu, došlápnout si na simulanty, potažmo na doktory, kteří ten marod podepíší. Také nevím naco musím do tohoto děravého systému odvádět nedobrovolně všelijaké daně a odvody, když nakonec stejně musím za všechno platit. Nebo snížily se snad recipročně ku snížení služeb od státu také daně?

Takže nevím jako co je na tomto bezvadného, když toto krátkozraké opatření faktickou nemocnost ještě zhorší, už jen díky škodlivému přecházení nemocí.

0 0
možnosti
A

AnarchieCitu

3. 9. 2008 21:09
Re: Kecy v kleci

Protože češi = simulante bande.

0 0
možnosti
YY

Yeback

3. 9. 2008 20:36
Zajímalo by mě, jestli v Dánsku mají čmoudící Mittal

a jiné fabriky, které máme u nás a jinde v Evropě by patrně neprošly... Statistiky nemocnosti jsou věc dosti ošemetná, zvláště zachází li se s nimi diletantským (záměrně?) způsobem...Rv

0 0
možnosti
R

rulemaniac

3. 9. 2008 20:56
Re: Zajímalo by mě, jestli v Dánsku mají čmoudící Mittal

v Mittalu nic necmoudi to je jen iluze navozena neprateli Mittalu :)))

ArcelorMittal totiz radeji zameni a tam fakt nic necadi :D

0 0
možnosti
A

AnarchieCitu

3. 9. 2008 20:00
simulante bande

Jsou a je to dokázané.Poplatky proti simulování platí všichni.Ale to je v genech a nikdo s tím nic neudělá.

0 0
možnosti
A

ac97c

3. 9. 2008 21:07
Re: simulante bande

Ano, to simulantsví máš v genech... Rv

0 0
možnosti
R

rulemaniac

3. 9. 2008 19:58
Nemarodim protoze na to nemam

Nemarodim protoze si to nemuzu dovolit .. radeji si vezmu dovolenou protoze jinak rodinu neuzivim. A dnes kdyz sem videl jaky budou pristi rok podminky ... potes koste, nebo potes reformatory kostetem? At jdou do hajzlu, kdyz budu doma tyden s anginou a proste do prace nemuzu tak dostanu 533Kc rekneme ... to zaplatim za leky tak akorat a z ceho bude zit mimino a manzelka?

AT TAHNOU DOPRTELE !!!!

0 0
možnosti