Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za poctivý rozbor, vážený kolego. Sdílím Vaše stanovisko.

5 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že to vidíme podobně a děkuji.

1 0
možnosti

Rozhodnutý jsem byl hned po prvním kole, ale i tak mě dorazila ta otevřená podpora komunistů vyjádřená Babišovi. Babiš vytuneloval komunistům voliče, poslal stranu mimo parlament a i přesto cítí generála Pavla jako hrozbu pro jejich vidění světa. Tohle je přece jasný důkaz toho, že komunistická minulost Pavla je definitivně pasé a jako většina bývalých komunistů by se už do hospodářství řízeného diletanty, podle pokynů z Moskvy, nikdy nevrátil.

Jestli jsme potřebovali viditelný důkaz toho, kdo z kandidátů skutečně zahodil stranickou knížku, pak se nám dostalo rozřešení.

Rozhodně nechci na Hradě sprostého nenávistného populistu, kterého tam dostrkali komunisté z KSČM a radikálové z SPD.

6 2
možnosti
Foto

Doporučuji polemiku na Neviditelném psu, kde autor jasně a srozumitelně píše argumenty proč jsou oba dva pro něho nevolitelní... viz POLEMIKA: Oba kandidáti jsou zlem - Neviditelný pes (lidovky.cz)

1 0
možnosti

Ta polemika je pro druhé kolo úplně k ničemu, protože někdo bude každopádně zvolen.:-P

0 0
možnosti
Foto

Náhodou, mě se váš pohled na danou věc líbí. Nemusím s vámi souhlasit ve všem, souhlasím s vámi, jak situaci rozebíráte slušným a přemýšlivým způsobem.

1 0
možnosti

Volit nejdu, ale Babiš je teď horší, protože chce jako prezident svolat mírovou konferenci.

0 0
možnosti

Také cítím, že generál by mohl být tou správnou osobou pro dnešní složitou dobu, zatímco čobolák by celou republiku ochotně prodal komukoli za dobrou cenu.

12 1
možnosti

P98a49v24e36l 36R42y55š52k41a

20. 1. 2023 10:15

Pan generál byl zase ochoten sloužit jak východu tak západu. Prostě charakter.Není bohužel dobré volby.

5 7
možnosti

Máte recht. Generál už vytáhl karty s rusáckou podporou Babiše, na to zde lidé slyší, co na tom, jestli je to pravda, nebo ne.

Čas ukáže zda bylo vhodné volit loajálního generála, který se nepostaví současné vládě v otázkách týkající se občanů této republiky.

Aby se menší zla nenasčítaly......

2 11
možnosti
Foto

.... a PROČ by se měl prezident stavět proti vládě???

8 1
možnosti
Foto

Upřímně řečeno je mi to celkem šumafuk, kdo vystřídá na Hradě Zemana. Přežil jsem Novotného, Husáka, Svobodu, Havla, Klause i Zemana a tudíž věřím, že v psychickém zdraví přežiji i Petra nebo Pavla ;-)

1 0
možnosti

Pro vás to přežívání za Havla muselo být opravdu těžké. :-(

4 1
možnosti
Foto

Z důvodu vyššího principu mravního nemohu nechci kvůli svému svědomí volit menší zlo v podobě generála. A nejenom proto, že mám modrou knížku ;-) V podstatě je to ale jedno, jestli půjdu volit nebo ne. Stejně už je rozhodnuto a Pavel vyhraje větším rozdílem hlasů než jsem si původně myslel. Domníval jsem se, že to bude o prsa korejské dívky, ale ta mediální masírka včetně podobných příspěvků, jako je ten váš, přinese požadovaný výsledek...

4 3
možnosti

Masírka teprve přijde. Babišova média jsou zatím v klidu. Poslední týden čekejte ukrutný hnojomet.

4 3
možnosti

A17d11a32m 16M64a72l48ý

20. 1. 2023 9:09

Volba Pavla není menší zlo. Pavel není zlo. Jeho někdejší členství v KSČ má dnes obdobnou váhu, jako kdyby v dětství byl neposlušným dítětem.

Zato protikandidát Babiš je velkoformát ukázkového gaunera. Ten člověk nevidí nic než sebe. Ani na vlastní rodině mu nezáleží, co potom na blahu občanů.

8 3
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 15,50
  • Průměrná čtenost 1219x
Lékař, otec 3 dětí (všechny s jednou ženou), dědeček 9 vnoučat. Slovy kronikáře: Christianus solo nomine.

Seznam rubrik