Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ztráta času koukat na jakékoli večerní TV zprávy. Černá kronika mne nezajímá a většinu prezentovaných "důležitých" informací už jsem si přečetl na internetu...

0 0
možnosti
Foto

V podstatě máte pravdu, je to jen takový blbý návyk:-(

0 0
možnosti
MV

Pokud v hlavním vysílacím čase dáte přednost zprávě o rechtackach, tak rozumím tomu, že Vám budou spíš vyhovovat komerční kanály. Každý máme své preference. Veselé Velikonoce preju a zdraví k tomu.

0 0
možnosti
Foto

No, když už jste použil onen příměr, tak nevím jak Vám pane Valičku, ale mně je zvuk velikonočních řehtaček rozhodně mnohem libější než zvuky vydávané ve zprávách členy téhle Burešovy vlády. Přeji Vám i všem požehnané Velikonoce.

0 0
možnosti
Foto

Teď jsem zapomněl, co jsem chtěl napsat. Vzpomenu si o půl osmé:-)

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Na Nově také sleduji jen zprávy, dříve po zprávách na ČT1, dnes po zprávách na Prima News.. ČT mě již ničím nepřekvapuje, ani výběr hostů na Fokusu V. Moravce. Stále stejní, jako přes kopírák. Dobré ráno. ;-)

3 0
možnosti
Foto

To se máte čím chlubit. :-/;-D

1 2
možnosti
PK

Já ČT nesleduji již dlouho, ale platím KP, Nova a ostatní privátní stanice mě nepřekvapují, ale tentokráte jsem to asi prošvihl, naštěstí se mohu vrátit zpět a tak díky za info, podívám se ....:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 17,15
  • Průměrná čtenost 1219x
Lékař, otec 3 dětí (všechny s jednou ženou), dědeček 9 vnoučat. Slovy kronikáře: Christianus solo nomine.

Seznam rubrik