Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Péťo Fialo jsi to ty? Nebo snad Kalousek......

0 0
možnosti
JJ

Mě nerozděluje. Lepšího nemáme.

1 1
možnosti
Foto

Nejde mi o nějaký "konkurs" na presidenta či premiéra, takže návrh nečekejte. Ostatně neznám všech 10 milionů spoluobčanů. Vůdci národa v kritických dobách by měly být osoby požívající přirozené autority u výrazné většiny obyvatel. Měl by je generovat přirozený politický vývoj ve společnosti se zdravými politickými stranami a se svobodně a rozvážně uvažujícími občany. Není-li tomu, tak, tak to není vina těch nebožáků, kteří mají na bedrech vedení země, ale nás, občanů. Vím, že to je ideál a realita života bývá prozaičtější. To jsem si také drobet na místní úrovni odzkoušel a bylo zřejmé, že mou hlavní potíží je to, že za všech okolností říkám a trvám na tom, co si myslím. Právě nepevnost názorů a neochota nekličkovat je jednou z příčin dnešního společenského neutěšeného stavu.

0 0
možnosti
LC

Tak jste to dovysvětlil ... měli by ... je třeba ... je to ideál ... a ano, realita života bývá prozaičtější. Já k tomu jen dodám, že bych ty naše současné "krizové manažery" za současné italské, španělské, francouzské a dokonce ani německé, neměnil.

2 1
možnosti
LC

Jen nevím, kterého "spojovatele" byste si v té premiérské či prezidentské sesli přál. Nějaký návrh by nebyl, aby to diskutéři mohli posoudit?:-)

4 0
možnosti
Foto

Pane Vlasáku, článek o ničem. Dejte si blogerskou karanténu Rv

1 1
možnosti
Foto

no, teď dorazil ten pravejR^

1 1
možnosti
Foto

Lidi tohleto je fakt blogerská nirvána! Já doufám, že věci si podrží dosavadní spád, kdy se zmatky hrnou jeden přes druhý a třetí a tak dál, a to v tempu bezmála minut. Původně jsem si chtěl pustit ze studijních důvodů vícero filmů čs nové vlny, když jsem v té karanténě a mluvící hlavy mi radí zvolnit, ale bude to holt muset počkat, protože kdy si zase budu moci v přímém přenosu po mnoho týdnů vychutnávat čisté dada..... Každopádně vězte, já jsem spokojen až nadšen, moje mnohaleté duševní i fyzické přípravy nepřišly vniveč. Přál bych vám zažít ten pocit závratě, kterým mne Bůh pro tento den obdařil.... je to úžasné i děsivé zároveň. Jako dítě jsem vždy snil o tom, že přijde morová rána, všichni kromě mne a mých přátel zhynou a já s nimi budu procházet městem a pojídat sladkosti v opuštěných obchodech. Moji přátelé jsou již ti tam, půjdu tedy já jediný a mými ústy budou procházet cukrovinky i na paměť těch, kteří měli být finální oddysey účastni se mnou..... Dnes budu sloužit mši za všechny, kteří mne takto zásobí tou surrealistickou stravou ducha, za pana Babiše jako za prvního z nich. Nechť nám jej Pán ráčí zachovati co nejdéle, jeho vystoupení jsou nepřekonatelnou tsunami absurdity, Ferdinand Vaněk se může jít zahrabat..... Prosím pane, dej, ať se překotný vývoj nezastaví, chci vidět komedianty na plápolající hranici, s mladým Hrůšou v čele, a ty hérečky..... pomazat smůlou a vyválet v peří..... nahé předhodit jásajícímu davu..... čistokrevné dada!

1 1
možnosti
PC

Pane Vlasáku, já bych v současné situaci do toho polituku vůbec netahal.

4 0
možnosti
Foto

Polituku určitě ne! Ale politruc, ti budou potřeba!

0 1
možnosti
AM

Cílená likvidace menšího byznysu je v plném proudu, bude to totiž ten velký, který přežije a převezme ho. A lidi tomu tleskají. Když se ozve Hrušínský, udělají z něho odpad společnosti...

Socialističtí přicmrndávači ve vládě, kteří se nikdy ničím jiným než politikou neživili, dělají křoví. Hamáček se jenom třepe, jak je teď důležitý.

Jo jo ................

1 5
možnosti
TB

Koukám, že Vám už z toho taky hrabe.....Jde o životy, tak jde všechno stranou. V Itálii to zezačátku podcenili a jak dopadli, denně přes 200 mrtvých. Podle epidemiologických simulací jsem asi tak 17 dní za Itálií, to znamená, že pokud by vláda nic neudělala, tak za 2 týdny by to tady vypadalo jako v severní Itálii.....A ano, pan Hrušínský se vyjádřil jako odpad společnosti, to ani nešlo slušně komentovatRv

12 0
možnosti
Foto

I65v73a23n 86M50a77r78e57k

14. 3. 2020 17:25

No a koho p.Vlasáku navrhujete jako "sjednotitele"? . Tak na to si velmi rád počkám. Jinak by ten blog vyzněl jen jako "plácnutí do vody". R^

5 0
možnosti
Foto

Dobrý příspěvek, věcný. Bohužel, musím být cynický - jsme v národě tak pohodlní a takoví ignoranti, že je pro nás Babiš jedinou možnou volbou. 30% rozhodujících voličů nevidí jinou alternativu - tedy, přeloženo do češtiny, tento národ nedokázal vyprodukovat jediného svého syna či dceru, které by lid zvolil raději než tohoto pološíleného hamižného Slováka. Naši personální nouzi tak vyřešilo zahraničí.... v nejbližší době sklidíme trpké plody našeho trvalého nezájmu, špinit si ruce výkonem praktické politiky. Zítra zajdu po dlouhé době na bohoslužbu a dám na modlení. Jen Bůh nás nyní může ochránit před našimi chybami. Jen Bůh a jeho imperativ, vtělený do mysli velitele praporu výsadkářů.... V zemi, která má dostatek řádných synů a dcer, by bláznivého cizince v čele národa nestrpěli ani pět minut.

0 3
možnosti
Foto

Nechci vás zklamat, ale bohoslužby zakázali... můžete se jen připojit na online přenos, pokud ho vaše církev nabídne...

Je vidět, že máte přehled a aktuální informace ;-), ale vyjadřovat se vám to nebrání...

3 0
možnosti