Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo je to Bureš, pane Vlasáku?

To je něco jako prezident Pávek? Nebo něco jako premíer Signál? Nebo ministr zahraničí Knedlík?

1 0
možnosti
Foto

Nemá smysl naskakovat na Babišova populistická témata. Ostatně proč Babiš nezrušil koncesionářské poplatky, když byl čtyři roky premiérem? Ani se o to nepokusil, jenom kecal. Z čeho by potom byla ČT financována? Přímo ze státního rozpočtu? To bychom pak měli státní televizi podobně jako v Rusku nebo v Maďarsku - pěkně děkuji.

1 3
možnosti
Foto

Nejde o naskakování, soudím, že už je pozdě a téma se mazaně chytil Bureš.

0 1
možnosti
Foto

Koncesionářské poplatky za veřejnoprávní rozhlas a televizi se v Německu poprvé po 12 letech zvýší ze stávajících 17,5 euro (445 korun) na 18,36 euro (467 korun) měsíčně. Rozhodl o tom Ústavní soud Stejně tak jak v Německu, tak i V. Británii se platí i za počítač.

1 2
možnosti
LC

Teda já bych si zrovna tyhle dvě země, už nejméně pět až deset let, za vzor nebral.

2 0
možnosti
Foto

Chystané tak zvané zdrražení mně žíly nerve. Chápu jej jako nutnost. Babišovi jde o jedno. Získat do svého vlivu ČT. O nic jiného mu nejde. Tak, jak zničil naše noviny, tak se chystá na ČT.

1 5
možnosti
LH

Vaše noviny ? a kterepak jste vlastnil?😀👎

5 1
možnosti
Foto

Co se týče těch koncesionářských poplatků nemohu s vámi nesouhlasit. Když jsem musel platit sociální a zdravotní pojištění, tak jsem tuto daň se skřípěním zubů taky platil, protože jsem občas něco ze systému čerpal, ale bral jsem to, že je to solidární daň. Nicméně koncesionářský poplatek platit taky musím, i když ČT prakticky nesleduji. Ani v bedně, ani na PC ani na mobilu. Jinak ještě před posledními volbami jsem tvrdil, že od nové vlády nic moc pozitivního nečekám. Že kromě toho, že ji nepovede Babiš, že se prakticky nic nezmění. Mýlil jsem se. Je to mnohem horší než jsem čekal...

9 2
možnosti
Foto

No vidíte pane Baránku já jsem s touto vládou spokejný. Čekla jsem, že bude hůře a s tím jsem ji volil. Protože dát to do pořádku po předchozí vládě něco stojí a někdo to hodování musí zaplatit.

1 3
možnosti
PK

Argument o nezávislosti medií , platíme-li poplatky, je nesmyslný. To už mohou přijít s návrhem poplatků na soudce aby byli nezávislí proti současnosti. Když jsou placeni ze státního rozpočtu. Stejně nemohu ze systému prakticky vystoupit když se mi ČT či Čro nelíbí.

4 0
možnosti
LC

To skoro vypadá, že se domníváte, že v té vládě je někdo až tak chytrý, že by pochopil takové souvislosti. Snad jedině Blažek, ale ten musí teď být hodný a držet lajnu.

4 0
možnosti
Foto

A já si myslel, že hlavním tématem byl Babiš.

3 0
možnosti
ZZ

Trošku vás poopravím.

Hlavním a jediným tématem současné vládní koalice vždy byl a stále zůstává, pouze antibabiš. Na nic jiného se tento slepenec ještě stále nezmohl.

9 5
možnosti
MC

Přesně a výstižně jste to napsal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 15,77
  • Průměrná čtenost 1219x
Lékař, otec 3 dětí (všechny s jednou ženou), dědeček 9 vnoučat. Slovy kronikáře: Christianus solo nomine.

Seznam rubrik