Kterak my na Západě posíláme Putinovi zbraně

Ne, nezbláznil jsem se, dobře vím, že tradiční zbraně ze Západu opravdu zločinnému Putinovu režimu neposíláme. Jde o jinou pomoc, kterou mu nevědomky poskytujeme

Je notoricky známou skutečností, že válka se nevede jen "klasickými" zbraněmi. Významnou složkou každého boje je i boj o duše. Jak nepřítele, tak i vlastních bojovníků, tedy v podstatě ideologický boj. A zde sehrávají mnozí naši tvůrci veřejného mínění roli "užitečných idiotů" a doufejme, že jen nechtěně nahrávají imperiálním výbojům Kremlu. Je to celá řada ideologických kampaní, které mají své historické předchůdce v dávných Moskvou iniciovaných a dotovaných "mírových hnutích", "protijaderných iniciativách" a podpoře tzv. "národně osvobozeneckého boje". Dnes jejich místo zastaly jiné akce. Patří sem sebemrskačské kampaně omlouvající se za činy předků, ke kterým docházelo před celou řadou generací, hnutí jako je BLM, oslavování nebohých nemocných lidí, kteří mají poruchu své sexuální identity, atd. Nakonec i takové eschatologické šílenství ekologistů, pod jejichž nátlakem likvidujeme svůj průmysl a ekonomiku sem patří.
Nejde jen o to, že se tím sami oslabujeme. Navíc vkládáme zločincům jako je Putin snadný argument. Když položí svým poddaným otázku: "Vy snad chcete, aby i u nás muži nebyli muži a ženy nebyly ženami, aby bylo 50 a kdoví kolik pohlaví, abychom si ničili ekonomiku?" a další a další, je nasnadě, jakou odpověď od nich dostane. Mají pak pocit, že se vlastně brání proti nebezpečí. A zkorumpovaný moskevský patriarchát jen radostně přitaká a požehná.
Musíme opravdu my na Západě páchat sebevraždu?

Autor: Miroslav Vlasák | neděle 12.2.2023 15:53 | karma článku: 21,75 | přečteno: 682x