Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Dal jsem Vám karmu i přes tu Vaši uštěpačnou poznámku na konci. Televizi nemám, takže její zprávy nesleduji, ale v pondělí ve veřejnoprávním ČRo Radiožurnálu vystoupili dokonce tři renomovaní lékaři - doktor Beneš z Bulovky, doktor Vyzula a doktor Válek, oba z Brna, a všichni se shodli na tom, že povinné rouškování je z medicínského hlediska naprostá hloupost a že je to čistě politické rozhodnutí.

1 0
možnosti
Foto

No, uštěpačnou..., vite mně připadá že ČT se chce mermomocí připodobnit těm komerčním. A někdy už vede.

0 0
možnosti
KT

Tak to byla fakt odvaha!

1 0
možnosti
Foto

Máte moje sympatie...VR^

5 0
možnosti
OF

Paní Horová vy si nevidíte do úst. Každá okresní nemocnice je prodělečná.

Běžná chirurgie je prodělečná. Chirurgický sál jede denně několik hodin a nevydělá.

Jak je to možné ? No, paní Horová, vysvětlete mi proč léčba zlomené nohy u psa

stojí více než léčba zlomeniny předloktí u člověka.

Ceny lékařských výkonů jsou u nás 5-8 x nižší než ve starých zemích EU./zdroj Idnes/

Máte 5-8x nižší plat než Ital, Francouz, nebo dokonce Němec ?

Vydělečné jou: magnetická rezonance- často v soukromých rukou, podívejte se komu patří třeba Medihope /Olomouc, Prostějov/, invazivní kardiologie /Chrenek/

asistovaná reprodukce/ Babiš/, dříve to byla i dialýza / Braun/.Klasická apendektomie-

slepé střevo- byly v prvním sazebníku byla ohodnocena na 1500, Kč, dnes to moc lepší nebude. Čas pojišťovny/výkonu/: 2 hodiny.

2 0
možnosti
IB

I50v59o 58B85o11u81š10e

19. 8. 2020 7:57

Copak zlomenina u psa, ale i vymena oleje v motoru stoji vic nez bypass.

0 0
možnosti
VB

Od lékařů bych očekávala rozumnější reakce; jinak to může cítit člověk, který zodpovídá jen za sebe (je mu třeba jedno, že umře o dost dřív a hnusným způsobem na něco, co zavinili Číňané), jinak to vnímá občan, který např. odpovídá za svou rodinu, myslí na zdraví lidí kolem sebe, nechce jim neopatrností ukrátit život (a nelíbí se mu, aby jeho rodina doplatila na Čínu), takže roušky apod. jsou to nejmenší, co ten zodpovědnější jedinec může udělat.

4 4
možnosti
Foto

Jak zavinili Číňani? To jako proti nám začali útočit s covidem na hrudi? Informovali svět o nebezpečí v souladu s požadavky WHO.

2 1
možnosti
EH

E29v10a 18H31o46r98o65v98á

19. 8. 2020 0:01

Udělejte si takový soukromý průzkum, kteří lékaři zastávají obdobný názor jako MUDr Žaloudík. Většinou to jsou chirurgové, kardiochirurgové, onkologové, stomatologové - tedy chirurgové - i ekonomové v pozici šéfa nemocnice, kliniky nebo oddělení. Jimi vedené instituce vesměs krachují, jsou v miliardových ztrátách. Působí poněkud trapně, ale zkrátka jim chybí peníze za klienty - pacienty. Jak je to možné? Dříve tolik operací, zákroků, vyšetření a teď skoro nic. Že by si to dříve vymýšleli a teď se ukazuje, kolik zbytečných úkonů vykázali? Začínají varovat, sýčkovat, přímo vyhrožovat, že nikdo nechodí na vyšetření. Jak to tedy je?

3 2
možnosti
Foto

Paní Horová, prof. Ing. Stanislav Kmoch, CSc. vedoucí laboratoře pro studium vzácných nemocí při první lékařské fakultě v Praze, který studuje covid a covid je 361 virem, který studuje je také osoba, která tomu nerozumí . On tvrdí to samé, jako profesor MUDr. Jan Žaloudík CSc a co takhle MUDr. Jiří Votruba primář první kliniky tuberkulózy a respiračních onemocnění Všeobecné fakulty nemocnice v Praze , který od března řídil covidové centrum tvrdí také to samé. Mohu vám vyjmenovat 11 předních našich lékařů, německých lékařů, kteří uvádějí to samé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 17,15
  • Průměrná čtenost 1228x
Lékař, otec 3 dětí (všechny s jednou ženou), dědeček 9 vnoučat. Slovy kronikáře: Christianus solo nomine.

Seznam rubrik