Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Dnes halt volí různí voli....

0 0
možnosti
RH

Měl jste se mě zeptat, ušetřil bych vás zklamání.

1 0
možnosti
Foto

Lépe pozdě, nežli později či vůbec. R^

3 0
možnosti
RT

Plně souhlasím s hodnocením vládní politiky i populistického EET.Jenom poctivé podnikatele tato vláda ještě více zatěžuje.

4 0
možnosti
Foto

KARMA.

Kéž by takových voličů ANO bylo víc. R^

6 0
možnosti
Foto

Gratuluji k prozření.R^ Jen houšť.....

8 0
možnosti
Foto

Máte karmu, chybovat je lidské, ale ne každý má na to se k tomu přiznat. Babišův projekt je čistě v jeho duchu, jako bývalí estébák co k penězům přišel, tak pokračuje i jako politik. Proto nemůže řešit skutečné problémy státu a skutečné daňové úniky, prostě to by šel proti sobě. Jenže musí ukázat lidem, které považuje za hlupáky, že je bojovníkem, proto si našel zástupnou oběť, živnostníky. Dá se předpokládat, že náklady na EET téměř setřou možný výtěžek do státní kasy. Tam kde se skutečně peníze pro státní kasu krátí, tam Babiš nepůjde, nebude se přece sám okrádat.

6 0
možnosti
Foto

jako nadáváte na EET, tak můžete nadávat i na policejní radary. Obojí existuje, protože lidé kašlou na předpisy. Babiš to dělá dobře, ale zlodějům se to nelíbí. Jak těm velkým, kteří kradli miliardy, tak těm malým, kteří si pomohli k desetitisícům, tím, že prodeje udělali bokem.

1 14
možnosti
PK

P96a45v55e59l 76K90u60l93a

13. 2. 2016 10:30

Pane Bicero, skromný dotaz: četl jste to? Pokud ano, vážně si myslíte, že je to primárně o EET?8-o

10 0
možnosti
PK

P27a63v76e87l 79K17u44l62a

13. 2. 2016 10:24

Karma karma karma, ne za to, koho jste volil, ale za váš rovný přístup R^R^R^

P.S. jen doufám, že jste zároveň nevolil i Zemana. Jeden omyl stačí:-)

6 0
možnosti
Foto

Mně se Babiš zamlouvá, vám asi ne. Podle mne je jediným z té bandy nahoře, který nemá politiku za zdroj dílem legálních a větším dílem nelegálních příjmů. Když promluví, má to hlavu i patu a není to mlácení prázdné slámy, jak nám předvádí Sobotka. Jsem si jistý, že moci vládnout sám, tak jak rozhoduje v Agrofertu, tak za deset let udělá z Česka evropského "tygra". Zpočátku by to třeba bolelo, ale nakonec by mu většina zatleskala.

1 13
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Jsem cestovatel, ekonom a kavárník. Projel jsem celý svět a občas se nestačím divit tomu, na co ve svém životě narazím :)

Seznam rubrik