Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

No, dá se na to dívat různě. Fakt je, že rozdíl v použití demagogie, lži a propagandy byl u různých kandidátů různý. Myslím, že výsledek volby je svým způsobem výpověď o občanech. Někdo jiný napsal - lidé nehledají cestu z mizerie, hledají ovčáckého psa, který by je z ni vyvedl. Dodal bych při jejich pasivitě a s uvěřením neuvěřitelnému - v případě voleb v ČR!!

0 0
možnosti
MP

Primitiv nikdy nepochopí,nemá argument,tak mu nezbývá než urážet

3 8
možnosti
LD

K vám by spíš seděla otázka: Co je tupost a černobílé myšlení?

Ale ani s tou byste si nevěděl rady.

3 7
možnosti
Foto

Ačkoliv neuhlazeně, přesto jste dokázal vychytat gróoo věci.R^

10 4
možnosti
LS

Ona se v demokracii nesmí vyjádřit nelibost nad výsledky voleb? Vždyť i to snad patří ke svobodě projevu. Pokud máte pocit, že vás ten který člověk urazil, můžete na něj podat žalobu na ochranu osobnosti. Máte-li pocit, že někdo vyjádřením svého názoru překročil demokratické meze, i zde máte možnost konat ... tak směle do toho ... teda, pokud nemáte pocit, že by to zase byl akt totality.

5 7
možnosti

Jistě, kdokoli může vyjádřit nelibost nad výsledkem voleb. To je ale úplně něco jiného, než urážet voliče s jiným názorem. Těžko omluvitelné je třeba výjádření režiséra Hřebejka na adresu Zemanových voličů ("hnědá a rudá prasata").

8 3
možnosti
PS

To co se snǎíte pjmenovat není pravda a láska. To je frustrace z lidské hlouposti:)  v tento okamžik šťastní ti, co ji nemají schopnost vidět. Pro ostatní je to boj, a často se prohrává:)

2 5
možnosti
JV

J31a41n 98V11l12č91e87k

5. 2. 2013 14:50

To opravdu není pravda a láska, co jste napsal. To je ubohost. Přečtěte si: Vokšaje, Vereše, Streita, Havránka, Kucharovice, NIgrýna. To jsou borci, to těm zaprodancům to umí natřít! Máte se ještě hodně co učit, ale rychle, už je 5. února, a pomalu to téma přestává být aktuální, i když jmenovaní pánové se uvědoměle snaží aby nezapadlo. Tak s chutí do toho, a mnoho zdaru!

4 9
možnosti
IH

Jejda, komu kdo vyhrožoval výpovědí? To jsem nezaznamenala.

2 7
možnosti
Foto

Zkuste si přečíst starší články. Tam to někdo popisoval. Taky jsem tomu moc nevěřil ale po vyhrožování panu Dejdarovi je možné vše.;-D

9 3
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik