Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R43o57m78a85n 45K27o20z11e49l

20. 1. 2013 23:33

Je to prostě maskot a miláček médií, dotedka si pamatuju větu z MfD po volbách 2010: "Odmítnutí arogance a hrubosti podtrhuje fakt, že se faktickým vítězem voleb stal staromódně noblesní Karel Schwarzenberg.

Před vstupem do TOP 09 byl ministrem za Zelené, které po debaklu v eurovolbách velmi rychle bez udání důvodu opustil, protože dostal nabídku dělat předsedu TOP 09. Co na tom, že tuto stranu nezakládal, ani se nepodílel na tvorbě programu, který dodnes dobře nezná.

Dnes prohlašuje, jak se nemají dělat dluhy - a přitom byl dlouho členem ODA, která si nadělala velký dluh, nesplácela jej, v roce 2002 byl tento dluh kolem 70 milionů.

7 0
možnosti
VH

Karel s Kalouskem pročistí českou politiku, za pár let nebudeme znát, co to je korupce, české lesy budou se zelenat, žádné trochnivělé dřevo tam nebude ležet, kůrovci budou umírat přirozenou smrtí....., čeká nás idilický feudalizmus.:-)

6 0
možnosti
PS

P65e58t98r 28S74k85á78c73e64l

20. 1. 2013 22:14

Pro navození diskuze:

Po internetu obíhá tento text, pokud ještě někomu není něco jasné - 

President Dr. Edvard Beneš v r. 1947 Vážení spoluobčané! V nedávné době jsem podepsal historicky významné dokumenty pro naší Československou republiku, tj. dekrety presidenta ČSR. tyto dokumenty nám dávají naději, že se nebudou opakovat tragické události let 1938-39. vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války,zanechávám Vám odkaz, ve kterém Vás varuji před možnými pozdějšími požadavky na znovu osídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu, na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti. Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou postupem času prohlašovány za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou "takzvaní čeští vlastenci", kteří se budou sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni otázce jejich návratu. Nenechte se oklamat a návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat i o odtržení Slovenska od České republiky. bylo by to pošlapání odkazu prvního presidenta ČSR T. G. Masaryka a jeho spoluzakladatele M. R. Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů. nezapomeňte, že mé dekrety se týkají potrestání vlastizrádců a že mají trvalou platnost a potrestejte všechny vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době. Dr. Edvard Beneš, Praha, Květen 1947

R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik