Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Počkejte - jak je to s tou daní?  Myslíte tu sazbu, kterou vymyslen pan Tlustý? Který na dotaz, jak se vypořádá s propadem příjmů (jako ostatně na každou námitku) měl jediný argument: "Lžete!!!" ?  To tedy byl pravicový argument.

  Sazba daně je v současnosti rovná, pravda: vůči hrubé mzdě nikoliv 15%, ale 20%. Takže můj dozat: jak vy byste řešil propad příjmů ve výši minimálně 25 miliard? (Prosím kroky reálné, nikoliv populistické.)

0 0
možnosti
JF

J22a29n 93F60r64ý59d86l

18. 3. 2013 16:01

Názor autora blogu(ne můj): přece všichni zaměstnavatelé budou platit vyšší platy a tedy se vybere ještě víc

:-)

0 0
možnosti
Foto

Jdu jen kolem a pobavilo mne, že jste sám sobě nejpilnějším diskutérem. Stůjte si za svými názory i když vám nikdo nerozumí, nenechte se odradit, bojujte.

0 0
možnosti
MP

10 letý nemůže mít inteligenci 13 letého.O odchodu uvažuje i Francie.Rozumější jistě pochopil,jak jsem to s daněmi myslel.

0 0
možnosti
MP

Nápověda jen pro chápavější.EU má souvislost s NWO.O NWO je přebytek informací např.na Freeglobe.Upozornuji,že tato záležitost vyžaduje určitou schopnost chápavosti.

0 0
možnosti
JF

J24a75n 89F76r96ý53d30l

17. 3. 2013 23:12

Sorry tohle mi  nedalo. Nebojte se to klidně napsat na plné kule. Kamarád to tvrdí otevřeně na faceboooku aj po hospodách a nikdo ho zatím neodstřelil :-)

Dokonce se to docela často objevuje i tu na diskuzích. Když se hledaly argumenty proti Schwarzenbergovi byl toho internet plný. (Shwarzenberga ani Zemana jsem nevolil, aby bylo jasno)

0 0
možnosti
MP

Je pravda,že solárky na polích dojednala ČSSD,zelení byli proti,aby byly na polích.Je pravda,že když jsme vstoupili do EU,vládla ČSSD,která bohužel domluvila nevýhodné podmínky,zvláště v zemědělství.Než jsme vstoupili do EU,tak spolupráce ve všem fungovala bez problémů-export i import.Potravinová nesoběstačnost je díky EU,která klade zemědělcům neuvěřitelné překážky,to vám potvrdí každý zemědělec.Byrokracie,dodržování nesmyslných podmínek atd.Proto díky EU máme cizí,drahé a nekvalitní potraviny i z druhé strany zeměkoule-opravdu čerstvé potraviny.Kdo nechce vidět,nevidí.Zaplat pánbu,lidé začínají chápat škodlivost EU a je jen otázkou času,kdy půjde o většinu národa.O odchodu z EU již uvažuje víc států.

0 0
možnosti
JF

J68a96n 12F11r39ý16d67l

17. 3. 2013 23:04

Odhlehčení: Každý rozhodně ne. Ptal jsem se 10 letého brantrance, který vaše slova nepotvrdil :-) .

O odchodu z Eu uvažuje "jen" Británie, která je tam ve skutečnosti proto, aby ji zevnitř rozložila.

Diskuzi končím, nikam to nevede. Vy melete svou mantru furt dokola. Jak svět není černobílý, tak Eu nebo rovná daň (kde podle mě pletete daně právnických a fyzických osob dohromady) není čiré zlo/dobro.

Jedna rada, zkuste používat tlačítko "reagovat", velmi to zpřehledňuje diskuzi.

0 0
možnosti
MP

Denně jsem ve styku s mnoha lidmi různého věku i vzdělání.Část lidí to chápe,část ne.Znovu opakuji,že rovná dan je ve skutečnosti ZVÝŠENÍ PLATU,který se časem změní v růst platu.

0 0
možnosti
MP

Levice samozřejmě může zvyšovat platy jen státním firmám,ne soukromým.Provádí se to běžně u policie,učitelů,lékařů atd.Takže na zvýšení musí někde ubrat,to přiznal i Sobotka,když kdysi ubral invalidům,samozřejmě potichu.Soukromá firma tvoří platy dle zisku,produktivity atd.Stát může zvýšit plat v soukromé firmě jen a jen snížením daní.

0 0
možnosti
MP

Před EU byla mezinárodní spolupráce v pořádku.Po podpisu Lisabonské smlouvy začalo omezování produkce mléka,různé nesmyslné zákazy a příkazy brzdící ekonomiku.Je záměrnou demagogií,že odchodem z EU budeme izolovaní.Do jistzé doby jsme byli soběstační.Každá vláda se snaží udržet potravinovou soběstačnost.Snad 100 let,ne-li víc,jsme si potraviny sami vyráběli a všichni zemědělci měli práci a jedli jsme kvalitní česnek,uzeniny atd.Solárky i biopaliva jsou zásluhou EU.

0 0
možnosti
JF

J72a25n 63F73r96ý55d30l

17. 3. 2013 22:44

Před Eu jsme byli v Rvhp. Opravdu tehdy mezidnárodní spolupráce fungovala? :-)

Jak proboha Lisabonská smlouva souvisí s produkcí potravin?? Nevýhodné limity výroby a dotace byly dojednány před naším vstupem do Eu (poděkujte Ods a Čssd), poté už byly poměrně málo revidovány. Jak souvisí to, že čínský česnek vytlačil ten náš s Evropskou unií?

0 0
možnosti
MP

Levice zvýší plat tak,že někomu musí ubrat nebo někomu musí zvýšit daně,nebo si musí půjčit-na dluh.Zvýší plat jednorázově.Pravice zvýší plat tak,že sníží daně-nikoli na účet druhého či na dluh.Snížení daní má mnoho výhod,časem mzda začne růst díky zvyšování produktivity a díky konkurenci firem.

0 0
možnosti
JF

J47a62n 35F53r11ý75d88l

17. 3. 2013 22:31

Řekněte mi jak mi jako nestátnímu zaměstnanci levice zvýší plat tím, že někomu (třeba šéfovi) vezmě víc na dani:-) . To mi to jako pošle?

Nějaké jednoduché myšlenky ve vašich textech jsou, ale vidíte vše příliš zjednodušeně, jak z učebnice ekonomiky pro třináctileté.

0 0
možnosti
MP

Krize v irsku byla bankovní,to je rozdíl.Rovná dan je v skutečnosti lineární dan-stejné procento snížené daně pro všechny.Proto je pak větší koupěschopnost,čili musí se víc vyrábět-nižší nezaměstnanost.Snad to k pochopení není tak složité.Pochopil to i 13letý školák!!!Je škoda,že to nejsou schopni nebo nechtějí někteří pochopit.Pak se diví,proč je vše tak drahé a proč je korupce atd.Každý podnikatel vám potvrdí,když bude mít nižší daně,tak může zaměstnat víc lidí.

0 0
možnosti
JF

J43a92n 73F77r53ý13d28l

17. 3. 2013 22:28

Vy to pletete vše dohromady. Hrušky, jablka, kozy a vozy.

0 0
možnosti