Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J31i78ř59í 23H25a65n93s

23. 5. 2013 20:06

Případ jasně ukazuje na neschopnost stádečka zvolit si skutečnou, váženou, zásadovou osobnost do čela a za druhé, že se lidi potřebují imrvére vykecávat, i kdyby na žvanec nebylo.:-/

3 1
možnosti
PN

P96a27v36e84l 34N85o65v38á83k

23. 5. 2013 22:29

Žádná taková osobnost v nabídce nebyla, hlavně v 2. kole...

1 1
možnosti
VH

Já si významnou změnu chování "našich intelektuálů" uvědomuji. Jsem s ní velmi spokojen.  Ona totiž serióznost nesouvisí s upjatostí. A upjatost neznamená vůbec, ale vůbec serióznost

3 6
možnosti
MP

Diskuse se bohužel snížila ke skutečnému plácání, takže  diskuse   ztrácí význam, a proto odcházím

4 6
možnosti
VH

Máte na mysli vlastní příspěvky do diskuze, předpokládám.

4 3
možnosti
JL

Z diskuze jsem pochytil krásné a výstižné slovíčko  blbotexty :-)

Ano,zde bych jednoznačně souhlasil pane Merhaute.R^

3 2
možnosti
MP

Kritizuji jen jeho primitivní a buranské chování na veřejnosti, nehodnotím jeho odbornost, ale to, jak reprezentuje svoji VYSOKOU školu.

5 5
možnosti
PK

Když Vás označím za idiota a Vy mi opáčíte idiot Petr zdraví Kudličku, jste vulgární, nebo jen ironický?

3 3
možnosti
JH

J17a57n 24H54o16r94a

23. 5. 2013 14:52

Možná, autore, by Vám prospělo před psaním spravedlivě rozhořčeného blogu si toho drzého profesůrka třeba někde na přednášce i vyposlechnout a, pokud vůbec budete schopen jeho textu objektivně rozumět, třeba si svůj názor opravíte. On možná není tak mediálně zručný, ale pokud o svých vědeckých kvalitách přesvědčil několik vědeckých rad a komisí, určitě si nezaslouží tohle škatulkování a nejen Váš výsměch. Jedině dobře, že dnes není doba, kterou popisuje pan Merhaut až na ty blbotexty, které nikdy nevymřou a které můžeme číst právě kvůli době dnešní.

6 4
možnosti
MP

Chran nás pánbůh před takovými profesory, kteří se veřejně ztrapnují přede všemi. Jeho obor je skutečně velmi užitečný- kulturní a sociologický antropolog. Možná výborně přednáší, ale takových profesorů je tu na tisíce, ale nikdo z nich se veřejně nechová jako buran a mají bezpochyby užitečnější obory než je tento.

6 5
možnosti
MP

Každého hodnotím objektivně. Ukážu na jeho klady i zápory. Zdůrazním však to,co u něj převažuje.

4 4
možnosti
ZB

Pomsta pravdoláskařů?? Tak Bohouš Sobotka a Zaorálek v tom jedou také...příště něco vtipnějšího.

4 6
možnosti
MP

Je pro mě novinka, že Sobotka a Zaorálek se prali o to , aby bylo Havlovo letiště.

5 4
možnosti
MM

Je mi líto, že to musím napsat, ale s podobnými blogy se nedá vážně polemizovat, jsou to blbotexty plné zášti a takové podivuhodné, agresivní frustrace. Lidé, jako je autor tohoto příspěvku, posílali v 50. letech intelektuály (zvláště s humanitním vzděláním), duchovní, názorové oponenty a všechny, kdo se nějak více vymikal průměru, do lágrů. Doba se možná změnila, ale podobní lidé jsou stále s námi, ať už si říkají "pravičáci" nebo "levičáci". Budiž nám jejich příspěvky, jenž v těchto dnech plní internet, varováním.

7 7
možnosti
MP

Nevím, co je to "zloba,závist,zášt",jak zpívá M.Kubišová. Nejsem příznivcem MZ, ale jde mi o fakta a objektivitu. S tím nemá levice ani pravice nic společného. Šlo o si ce vzdělaného, ale chováním s prominutí "primitivního šaška", který se velmi rád předvádí. Jeho chování neodpovídá vysoce vzdělanému člověku. Svým chováním nereprezentuje, ale spíš dělá ostudu všem vysokým školám, které ho obhajují, kupodivu i UK.

7 6
možnosti
Foto

Ode mě máte, pane kolego, velkou karmu. Skoro tak velkou, jako byly plynové průtokové ohřívače na vodu firma Karel Macháček.

6 6
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik