Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Nějak vám ta předpověď nevyšla. Zpráva dne je, Angelina Jolie si nechala odstranit prsa. To je sice katastrofa, ale ne hromadná ;-D

0 0
možnosti
FL

Už jsem našel svůj horoskop.

Část první - Píšete:

   --FrantišekLuft..Svatba 22-23 let. 1.dítě-dcera.

*Ne, jsem svobodný a bezdětný

   --Zrak a vztah mezirodiči-v pořádku.

*Ne, zrak v pořádku nemám, když pominu dioptrické brýlepřiměřené věku tak jsem prodělal zánět očního nervu a levé oko je nepoužitelnépro čtení a řízení auta *Ano vztah s rodiči je v pořádku     --Trpělivost,pomalost,tvrdohlavost,možnázručnost.Velmi příznivé pro šachisty!! *Neřekl bych, nemám např. TV z důvodu, že nemám trpělivostse na ní dívat. Jsem dyslektik a jsem dost nesoustředěný. Zručnost spíš ano, pomalostsedí.

0 0
možnosti
FL

Už jsem našel svůj horoskop.

Část první:

Píšete:

   --FrantišekLuft..Svatba 22-23 let. 1.dítě-dcera.

*Ne, jsem svobodný a bezdětný

   --Zrak a vztah mezirodiči-v pořádku. *Ne, zrak v pořádku nemám, když pominu dioptrické brýlepřiměřené věku tak jsem prodělal zánět očního nervu a levé oko je nepoužitelnépro čtení a řízení auta *Ano vztah s rodiči je v pořádku     --Trpělivost,pomalost,tvrdohlavost,možnázručnost.Velmi příznivé pro šachisty!! *Neřekl bych, nemám např. TV z důvodu, že nemám trpělivostse na ní dívat. Jsem dyslektik a jsem dost nesoustředěný. Zručnost spíš ano, pomalostsedí.

0 0
možnosti
FL

Část druhá:

     --Nejste studijnítyp.

*Těžko říct, vystudoval jsem fyziku včetně PhD navzdory svédyslexii

    --Věrná láska.

*Ne, jsem sám

     --Průbojnost, egoismus,namyšlenost a pocit důležitosti. *Neřekl bych, v práci zastávám pozici řadového programátora,nabídku dělat vedoucího v jiné firmě jsem odmítl, na dotaz zda bych uvažoval ovedoucí pozici v naší firmě jsem odpověděl záporně -  čem bych měl vidět tu průbojnost?    --Konfliktní,výbušnýtyp.Tvrdohlavost,namyšlenost,předvádění se. *Vůbec ne, konfliktní bych byl kdybych dal průchod svýmemocím, to nedávám. Jinak jsem nenápadný, málomluvný, nespolečenský

0 0
možnosti
FL

Část třetí:

    --Jako dítě velmi temperamentní.

*Možná, byl jsem rošťák

    --Nějaký problém vlásce, možná dost velký.

* Možná(?) příliš obecná formulace

       Jazykové vlohy,cesty do ciziny * Vůbec ne, jako dyslektik jsem měl s jazyky veliké problémy       --Vztah k matce,domovu, dobré soužití v původním domově s rodiči. * K rodičům mám vztah nekonfliktní, ale spíš vlažný, utekljsem od nich jak nejdřív to šlo (v 18 letech jsem si zajistil bydlení mimo domovi když jsem k tomu nebyl nucen okolnostmi)      --V životě preferujete každodenní práci azdraví.   *Možná

0 0
možnosti
MP

Jste první ze stovek lidí,kterým jsem dělal horoskop a nepasuje na vás. Pak jste mi dal nějaký údaj špatný. Čísla a hvězdy skutečně nelžou.je mi líto.

0 0
možnosti
MP

Velkou roli v našem životě hraje podvědomí, kde jsou zážitky a fobie z dětství a z minulých životů. Proto je léčba hypnozou tak účinná. Celý život nás ovlivnuje podvědomí,které nám říká např.dej si sladkost/cigaretu,alkohol,ovar/, zatímco rozum ví,že je to nezdravé, ale člověk raději poslechne podvědomí.

0 0
možnosti
MP

Velkou roli v našem životě hraje podvědomí, kde jsou zážitky a fobie z dětství a z minulých životů. Proto je léčba hypnozou tak účinná. Celý život nás ovlivnuje podvědomí,které nám říká např.dej si sladkost/cigaretu,alkohol,ovar/, zatímco rozum ví,že je to nezdravé, ale člověk raději poslechne podvědomí.

0 0
možnosti
RP

Poslední dvě věty jsou přesně tím důkazem, proč se astrologie nedá brát vážně a že to je obyčejná iluze:

"12-13.května má být někde ve světě,možná v Sýrii, hromadné neštěstí. To bude důkaz pro odpůrce astrologie, že to funguje."

Každý den se stane nějaké neštěstí a to i v Sýrii i v jinde (autor opatrně píše možná, takže neštěstí se může stát kdekoli). Jinými slovy, tato předpověď má 100% šanci na úspěch. Pokud nedojde zrovna k útoku na Bílý dům, tak určitě někde aspon spadne letadlo, srazí se vlaky nebo autobus. Teroristický útok. Cokoli.

Mě by přesvědčilo, kdybyste řekl: Zítra havaruje autobus Student Agency na trase Ostrava-Brno a zraní se při něm 10 lidí a 2 zabijou. A pokud by vám takové předpovědi vycházely pravidelně, tak uznám, že astrologie funguje.

0 0
možnosti
MP

Půjde o mimořádné neštěstí,žádnou běžnou dopravní nehodu, jako 11.září či blondák na postrově-na jméno si nepamatuji. Media v celém světě o tom budou několik dní mluvit, takže půjde o mimořádnou událost.

0 0
možnosti
MR

Já osobně mám zkušenost, že fenomén který je za astrologií vytváří určitý stav klimatu, počasí a hodně záleží jak dotyčný bude vycházet ven a vystavován tomu to klimatu. Jinak řečeno zde je to závislé na procesu osamostatnění od přijímání světa, norem, myšlenek, chování atd. od společnosti. Každý z nás se narodí s predispozicemi duše, zde charakteru, je to vlastně DNA či kód, neboť se vlastně rodíme s naprosto prázdným mozkem a vědomím.  Je zde ale potřeba spíše psychologický přístup a nesklouzávat k věštění a polidšťování. Lidský příběh cesty od společenského vědomí k vědomí sebe sama a nakonec duševnosti probíhá v několika sférách. Základní je zodiak, jež vlastně určuje skupiny obyvatel společnosti, jež ovlivňuje proměnlivý sluneční tok v rámci sklonu zemské osy a oběhu Země kolem Slunce a příslušná zeměpisná šířka. To vytváří základní tělesnou konstituci, i když už dnes vlastně žijeme v umělém prostředí.V další části pak přichází domy a ty jsou zde vlastně partnerem rozvoje charakteru vlastního života, neboť obsahují životní oblasti. Další vrstva ještě jemnější jeto  umístění planet dle přesného okamžiku času narození, to společně s umístěním v určitém znamení, domě vytváří zde kumulovanou "energii" či tah. Další ještě jemnější a duševní - duševenská vrstva jsou aspekty. Aspekty lze přirovnat k počasí, kvadráty jsou bouře, opozice je frontální rozhraní, sextily a trigony zase tlaková výše a hezké letní počasí. Jak jsem psal v úvodu fenomén jež je za astrologií není projeven u všech stejně, a ve většině je pořád netečný, nebo jen zasahuje do první a druhé vrstvy, což je proces jež si od dětství vytváříme  zkušenosti se vším kolem nás vzájemnou interakcí což jsou vlastně zkušenosti, poznatky z učení jež si ukládáme do mozkových center, které pak po určitém naplnění vytváří program a náš rys chování v dané situaci či věci. Není to ni imaginárního ale je zde určitá posloupnost a záleží jak dotyčný má tah k samostatnosti a svébytnosti. Na druhou stranu je zde potřeba

0 0
možnosti
MR

dokončení,

je zde potřeba od astrologa určitá životní zkušenost a predispozice k celostnímu vnímání které není tak pod vlivem lidské logiky.

0 0
možnosti
MP

Bylo-li by to možné,prosil bych o EFEMERIDY od roku 2021. Děkuji předem. Bližší po odeslání horoskopu.

0 1
možnosti