Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Takový senát je opravdu lepší zrušit.Oranžové tsunami dělá jen ostudu,ted dokonce mezinárodní!!

2 2
možnosti
JB

Největší sranda  - senát zachraňuje demokracii v česku. Nevím ale ja tvrdím , že je zbytečna instituce , která žere pouze naše peníze. Všechny blbe zákony ktere došly z parlamentu byly vždy potvrzene a ani senát jejich přijeti nezabránil.[>-]

2 1
možnosti
MP

zahraniční noviny 4.říše velkoněmecké nečtu. V Rudém právu kdysi bylo možná aspon něco pravda,v I Heute není žádná.

3 4
možnosti
Foto

Jen technická poznámka:

On neřekl, že neexistuje, pouze říkal, že se to spojuje s výrazem poválečným a v tomto kontextu neexistuje.

1 2
možnosti
MP

Všechny 4 soudce,které jmenoval,ČSSD odmítla,takže nač si soudruh D.stěžuje? Svým chováním bohužel připomíná soudruha,je mi líto. Je to populista až na půdu a dělá ostudu svému otci.Podepsat vlastizrádnou smlouvu ESM-euroval-to snad nemyslíte vážně?!?

10 4
možnosti
TM

Pokud polista je synonymem pro hlupáka, pak s Vámi nejen souhlasím, ale připouji se k Vám!

3 2
možnosti
Foto

To, co říkal Dienstbier třeba s tou ratifikací mezinárodních smluv, že přes vyzvání ústavního soudu VK s ní otálel, tak bylo dosti oddůvodněné. Mně se zamlouval.

A stejně tak tomu s tím jmenováním soudců.

6 7
možnosti
PW

Ono by to bylo Petře pro tebe dost těžké vysvětlování, ale zkus si o tom něco mimo iDNES přečíst a možná ...  A ještě bych tě rád upozornil, že je už 23 let od textilky a už není povinnost oslovovat druhé soudruhu. Já vím, zvyk je železná košile. :-)

4 4
možnosti
RH

Já si myslím, že je to zbytečná hysterie. ÚS to odmítne a VK se bude tvářit, že je tím amnestie v pořádku.. Nakonec to ovečky pochopí, jako že měl pravdu.

4 3
možnosti
HM

já jen doufám,že to zítra senátem neprojde ..kdyby to došlo tak daleko jak říkáte..měli by páni senátoři osobně vyvodit důsledky  popřípadě vzdát se  mandátu ..

6 4
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik