Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Smetana dělá ze sebe hrdinu a politickou obět,jinak by se nenechal chytnout před kamerami.

2 0
možnosti
MP

hodnot kvalitu atentátu a kvalitu prezidenta je velmi ubohé.atentátník je zpravidla mnohem nižší inteligence a neschopný a zakomplexovaný jedinec.

2 0
možnosti
TH

Koukám,že Smetanův čin tady sere hodně lidí,protože Vy nemáte ani tu odvahu udělat něco podobnýho.Pyskovat do piva tojest česká statečnost.A nechte si žvásty o ochraně soukromého majetku,on jen počmáral předvolební plakáty lidí jako je Langer apod.A pokud vím on ze sebe hrdinu nedělá....Vondrouše hodnotit nebudu.Jaký prezident takový atentát;-D.

0 5
možnosti
MS

"Střelba byla téměř neslyšná - zbraň měla asi tlumič."

 

Airsoftová pistole s tlumičem - to tu ještě nebylo. ;-D

1 1
možnosti
FS

"kdo je Smetana a Vondrouš?" : anarchističtí potížisti.

5 0
možnosti
VB

Tresty jsou od toho, aby odradily případné další pachatele od jednání, které by mohlo společnost poškodit. Takže rozkradené miliardy jsou amnestovány a za ně nikdo sedět nejde - říká se tomu akt milosrdenství. Smetana snažící se poukázat na nesmyslné volební kampaně jde sedět na 100 dní. Mimochodem - tykadla na řadě míst v krajských a senátních volbách měli všichni politici - když je to tak nebezpečné (jistě vznikla škoda velkého rozsahu) - proč policie to nevyšetřovala a nikoho nechytila ? Nebo to nedokáže ? Nebo Smetana uspěl ? A společnost žije klidně dál...

3 7
možnosti
Foto

kdo je Smetana a Vondrouš? Dva troubove

10 2
možnosti
MP

Právě o to mu šlo.Aby získal nějaké obdivovatele,jaký je to "hrdina"a politická obět.

9 3
možnosti
Foto

Myslím si, že pan  malíř tykadel byl exemplárně pro výstrahu potrestán.   Protože jsme lidé, máme právo odmítnout nesmyslný a neadekvátní trest.  Způsob jeho odmítnutí je  již záležitost čistě subjektivní a tak se někomu bude líbit a někomu ne.  Myslím si, že přes všechnu dehonestaci je pan Smatana statečný člověk, který se státem alespoň chvilku bojoval.   Za to mu patří můj obdiv a můj dík.

4 12
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik