Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Vážený pane Petře,

přečetl jsem si několik vašich blogů a jeden váš velmi oblíbený slovní obrat v nich obsažený způsobil, že by mě velmi zajímal váš názor na následující věc:

Domníváte se, že jste člověk:

a) s mimořádně vysokou inteligencí

b) s vysokou inteligencí

c) s průměrnou inteligencí

d) s nízkou inteligencí

e) s mimořádně nízkou inteligencí

1 0
možnosti
BV

A dále by mě zajímal váš názor na to, co si tak zhruba může pomyslet průměrný návštěvník vašich stránek po přečtení dejme tomu deseti vašich posledních blogů:

Že jste člověk:

a) s mimořádně vysokou inteligencí

b) s vysokou inteligencí

c) s průměrnou inteligencí

d) s nízkou inteligencí

e) s mimořádně nízkou inteligencí

Předem vám děkuji za odpověď.

1 0
možnosti
JD

Nevážený pane Petře,

před nedávnem jste se mi smál, jak můžu do tří let předpovídat záplavy.

Doufám že jste se o tomto víkendu a v pondělí díval na zprávy.

Pojišťovny již jen za víkend od 1.-3.srpna registrují škody z bleskových záplav ve výši několik desítek milionů korun. A na mnoha místech voda ještě stoupá.

Já jen, že toto se dá předvídat i bez té astrologie. 

Já jen, že vás to tak pobavilo.  Dlužíte mi láhev koňaku. ;-)

0 0
možnosti
JD

Nevážený pane,

urážíte mě dnes již druhým blogem. A navíc se v něm snažíte popsat jako nějaký homosexuální napadaný chudáček. 

Takže info pro vás. V mnoha diskuzích pod články i blogy na idnesu se zastávám homosexuální tématiky, registrovaných partnerství i pochodů Prague Pride a fandím lidem, kteří dělají své coming outy.

Ovšem lidé jako vy jste hanbou homosexuálů a jejich snahy o zlepšení image v očích některých lidí.

Protože se nikdy nebudu zastávat lidí, kteří svoji orientaci dávají pouze najevo na promiskuitních homo seznamkách, kde jim nejde o partnerství ale o to zmalovat někomu zadek a vystřídat co možná nejvíc partnerů.

Vy co tomu nevěříte se můžete přesvědčit zadání adresy terier.cau(zavinac)seznam.cz do vyhledávače a schválně koukejte co vám vypadne. A tenhle člověk tady bude mluvit o nějaké morálce. hnus.

1 0
možnosti
JD

Když už jsem byl vámi osočen a urážen v blogu na který nemám možnost reagovat, odpovím vám do této diskuze, aby si každý diskutér udělal obrázek na čí straně jsou fakta a kde jsou bludy. Vezmu to po řadě bod po bodu. 

1.) Ani obor kterým se snažíte zabývat což je, jak jste psal opono? Aspoň název byste mohl napsat správně: Ho´oponopono

2.) Nikde v diskuzi si obory astrologie a astronomie nepletu, každý diskutující má možnost si anši diskuzi projít a přesvědčit se sám. Pokud se někde pletu, prosím od vás napsat KONKRÉTNĚ kde.

3.) Položil jsem tři otázky a všechny se týkali astrologie v porovnání se správným přístupem astronomie. Zde jsou: a.) používá ASTROLOGIE pro své výpočty geocentrický nebo heliocentrický pohled na svět? b.) Je pro ASTROLOGICKÝ výpočet důležitá vzdálenost a velikost kosmických těles? c.) Opakují se v ASTROLOGII konstelace vesmírných těles? Nic z toho nejsou odborné názvy, které by neměl astrolog znát. Vám to dělalo dost velký problém. Odmítl jste mi odpovědět dokud vám neodpovím na "odborné" názvy z tvorby horoskopů. Já jsem je konkrétně a správně odpověděl. Opět viz. diskuze

4.) Zmiňujete nějakou nejnápadnější, do očí bijící kuriozitu rozdílu mezi astrologií a astronomií, ovšem nějak jste ji zapomněl zmínit správně i vy sám. Nikde v textu totiž není, co to vlastně opravdu je.

5.) Píšete, že tvrzení, že planeta je každým okamžikem někde jinde je nesmysl. NENÍ to nesmysl. Každé vesmírné těleso se NEUSTÁLE pohybuje. Viz vesmírné zákony. 6.) Píšete, že vrcholem všeho je tvrzení, že koule plynů, ledu či kamení nemůže určit osud člověka.  Nemůže, a pokud ano, určitě jste schopen sdělit ČÍM to dělá, zatím jste neodpověděl. 7.) Abych určil, že v této zemi bude do tří let záplava, opravdu nepotřebuji astrologii, záplavy se pravidelně opakují, rozdíly jsou pouze ve velikosti. Viz. přehled záplav v posledním století dohledatelný bez problému na internetu. K tomu přidám vaši absolutní chybu, které jste se dopustil při propagaci GRAFOLOGIE. Pokračování dále

1 0
možnosti
JD

Jako argument jste použil, že přeci existují soudní grafologové. A to je právě ta vaše velká neznalost. Soudní znalec se zabývá PÍSMOZNALECTVÍM a pouze ověřuje pro soud písemné dokumenty. Písmoznalectví a grafologie jsou dva naprosto odlišné obory. Grafologie je stejné šarlatánství jako věštění z křišťálové koule.

7.) Nadával jste mi do hlupáků, takže jsem vás jen upozornil, že pokud mě takto chcete urážet měl byste vědět, že jsem vysokoškolák a dlouhodobý člen Mensy. Mimochodem ani v diskuzi ani ve svém blogu název Mensa neumíte napsat správně. Opravdu se nepíše se z.

Takže to je odpověď na váš blog, protože jste velký srab a přesto, že napadnete diskutéra ve vlastním blogu, nedáte mu ani šanci se vyjádřit. A to je srabárna.

Mimochodem jsem si prošel několik diskuzí ve vašich starších článcích.

A nedivím se, že se bojíte oponentury. 

V diskuzích totiž byli desítky diskutérů, kteří vám oponovali stejně jako já, jasně, pravdivě, s odkazy. A vy na ně útočíte stejně jako na mě.  Tak se zkuste zamyslet na které straně bude nejspíš chyba?  Toť vše.

1 0
možnosti
JD

Pane Petře!

Napsat o někom podlý a urážlivý blog a nedat mu ani šanci aby se vyjádřil v diskuzi považuji za takovou podlost a prasárnu jako jste vy sám. 

Takže tento blog okamžitě smažete nebo uveřejním co jste zač i s emailovou adresou na seznamky i se všemi inzeráty co si dáváte v Brně však vy dobře víte kam.

Myslím si, že by se divilo i Společenství pro dům M. Kudeříkové.

A když říkám okamžitě, tak myslím okamžitě!!!

1 0
možnosti
MB

Mám taký pocit, že redakcia tohoto psychicky nemocného človeka drží z akejsi zhovievavosti, dovoľuje mu urážať diskutérov, písať urážlivé články bez možnosti odpovedať. Možno bude lepšie napísať priamo redakcii, ale veľa nádejí tomu nedávam. Ako som napísal, tento človek patrí pod odborný dohľad a nie na blog. Rv

3 0
možnosti
JD

Tak jste se krásně odkopal, a stačilo na to pár večerních dotazů.

člověk, kterého rozesměje i tvrzení o tom že planety a hvězdy, se kterými musí jako astrolog pracovat, jsou jen koule plynu nebo kamení, je opravdu jen hloupej Honza. 

Vaše neschopnost odpovídat i na naprosto jednoduché a základní otázky mě přesvědčila jak moc o tom nevíte. 

A k tomu ještě tvrdit, že nějaké abstraktní pojmy jako je číslo vypovídá o nějakých vlastnostech lidí či dějů je další ukázka jak moc jste hloupej. 

No pobavil jsem se, děkuji za další střípek do mozaiky jednoduchých lidí, kteří se něčím podobným zabývají. 

Klidně si diskuze zase zavřete, jen to vypovídá o vás, že si svých čtenářů nevážíte a navíc se bojíte jakékoliv kritiky, kterou nejste schopen unést.  Mějte se. ;-D A nezapomeňte do odpovědi aspoň dvacet smailíků. Moje pubertální děti to taky dělají. ;-)

1 0
možnosti
JD

Cituji vás: "Bože zač mě trápíš, koule plynu, je to s vámi ještě horší než jsem si myslel.!!!! "

Tak se ptám, z čeho se skládá hvězda v souhvězdí, které astrologie využívá ve své tvorbě horoskopu?

Prosím jednoduchou odpověď.

1 0
možnosti
JD

Tak jsem si prošel to co jste mi ještě stihl napsat poté co jsem odešel. 

A z toho co jste napsal mi tedy vyplývá toto. Píšete tady o nějakých úhlech, domech, a dalších termínech.

Chápu z toho tedy, že moje vlastnosti, které získám když se narodím, jsou závislé na tom jaký úhel svírá nějaká koule plynu či kamení vůči jiné kouli plynu a kamení. 

Tedy můj život je závislý na nějakých geometrických vztazích těles na obloze vzdálených od Země v rozmezí stovek tisíc až stovek kvadrilionů kilometrů. Aniž byste dokázal říct jakoukoliv jinou příčinu než úhly, domy, konjunkce, opozice apod. 

A to myslíte vážně? 

Tomu může uvěřit opravdu jen člověk bez špetky logického uvažování. ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
MP

Bože neuvěřitelné, nejlepší vtip v mém životě. Hmotnost a astrologie.!!!! Ale vy vlastně tvrdíte jedno. V žádném případě nevěřím v existenci boha!!!. Přesto trvám na důkazu o jeho existenci!!!, I když budu mít důkaz o existenci boha, v žádném případě nevěřím v jeho existenci.!!! Tohle přesně je vaše myšlení!!!!! Nechcete věřit žádnému důkazu a přitom trváte na důkazech. I KDYŽ JE MÁTE, PŘESTO ODMÍTÁTE TĚMTO DŮKAZŮM VĚŘIT!!!  Protože N E C H C E T E  věřit!!. budu se za vás modlit.. Ještě váš horoskop. Skutečně vás ovlivnuje merkur- myšlení, ale ve štíru, to znamená hloubání a štourání v detailech. To by ještě šlo, ale merkur máte bohužel poškozený neptunem-psychika. Doufám, že víte, že psychika a rozum nejdou dohromady. Proto vám neptun dělá iracionalitu a nechápavost. Souhlasí, skutečně jistější než smrt. Škoda, že se nedá vsázet na horoskopy. Zapaloval bych si tisícikorunami. Nepochopit nic po pěti hodinách....

0 1
možnosti
RJ

R47a20d41e73k 84J50a58r47o34š

29. 7. 2014 16:58

Z hlediska síly vůle je váš příklad samozřejmě chválihodný. Nicméně je otázka, zda jste se neměl "vybodnout" na ty nikotinové odvykací náplasti a raději přejít z tabákového kouření na "elektronické", které neobsahuje karcinogenní dehet, (takže z něj nedostanete rakovinu ani rozedmu plic), vyjde na pár stokorun měsíčně, ale díky obsahu nikotinu výrazně snižuje riziko Alzheimerovy i Parkinsonovy nemoci. A když používáte nějaký kvalitní liquid, tak je to prostě "pošušňáníčko" - třebas takový "Desert ship" ke kafíčku či panáčku whisky - pohááádka ;-)

0 0
možnosti
MP

Elektronické cigarety je náhrada, která málokomu pomůže ve skončení kouřit. V průzkumu jsem počítal s tím, že dostanu pravý lék. Proto jsem tam šel. Všechno zlo k něčemu dobré. Dnes mám svůj klid a pokoj a jsem plně spokojený. Dva tisíce měsíčně jsou pěkné peníze. O nízkém riziku cévních potíží ani nemluvě. Cigareta je sice fajn berlička, ale otroctví a svoboda...

0 1
možnosti
MP

Jak mže být inteligentní někdo nepochopí takové věci, tak jednoduché, že i osmák chápe.

0 1
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1227x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik