Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Pokud se naši voliči nevzpamatují a budou volit pořád ty, kteří toto svinstvo povolují, není nám bohužel pomoci.

1 0
možnosti
MP

V Itálii vrátili letadlem všechny imigranty do své vlasti. to dokazuje, že jde o výmluvu, a když se chce, tak jde všechno.

1 2
možnosti
JD

S tím slovem VŠECHNY bych dost šetřil, navíc zpráva o vrácení imigrantů letadlem z Itálie je 5 let stará, mezitím jim tam napluly desítky tisíc dalších. 

Jestli o tom chcete vážně psát seriozní článek, vyhledejte si správná data.

4 0
možnosti
MP

Na korektnost našich politiků jednou škaredě doplatíme.

3 0
možnosti
MP

Článek jsem psal jako rychlovku, jinak slohovka je pro mě malina. Styl je však vedlejší, důležitá je myšlenka. Je mi jedno, operuje-li mě černoch a ještě levou rukou, ale že operuje profesionálně.

1 0
možnosti
JH

Pane autore, karma! Díky a jen víc takových článků. Je potřeba burcovat lidi, než se nám tady ta svoloč rozleze a začne nám poroučet co smíme a co ne.

3 0
možnosti
PN

Když bude platit za noc v hotelu 300 Euro a dalších 500 utratí v obchodech tak ať si chodí třeba ve skafandru. Vyhánět zlatá prasátka, co nám nosí peníze by byla pěkná blbost. Vyhánět je potřeba ty s holou zadnicí, kteří připlujou na potápějících se kocábkách a chtějí aby jsme se o ně postarali.

0 7
možnosti
MP

Peníze jsou až na prvním místě. Až přijde na recepci fanatik s výbušninou na těle, nebude už pozdě? Zeman měl pravdu- začíná to šátkem. Nezapomínejte na Smolíčka...

5 0
možnosti
Foto

hodnocení:

téma - 1

zpracování - 5

4 5
možnosti
MP

Pane Matuško, je-li závěr špatný, pak vůbec nerozumíte základům slohu. Závěr je vždy nejdůležitější.

2 2
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1227x
Jsem v důchodu. Pracoval jsem v zdravotnictví.Zajímá mě současné dění v domácí i světové politice.Mé zájmy-hudba, školený zpěv, astrologie, numerologie, léčení potravinami, alternativní způsoby léčení, duchovno, zákony vesmíru...

Seznam rubrik